Mircea Badea a primit amenințări fără precedent! Cine îi dorește răul prezentatorului TV

Mircea Badea a primit amenințări fără precedent! Cine îi dorește răul prezentatorului TV
Mircea Badea a primit amenințări fără precedent

Mircea Badea este un personaj controversat, care are foarte mulți admiratori, dar în același timp există și foarte multe persoane care îl antipatizează pentru ideile pe care le exprimă la Antena 3 în cadrul emisiunii În Gura Presei. Prezentatorul TV susține că a primit numeroase mesaje prin care i s-a transmis că va ajunge la pușcărie.

Mircea Badea a primit amenințări fără precedent

Președintele Klaus Iohannis a efectuat o vizită la Constanța, unde s-a întâlnit cu filialele PNL. Șeful statului a făcut o baie de mulțime, iar la un moment dat mai multe persoane au strigat „Iohannis președinte! PSD la pușcărie!” Președintele României le-a răspuns: „Ușor, ușor au majoritate acolo, da.”

După acest eveniment, Mircea Badea a anunțat că primește des mesaje din partea susținătorilor Lui Klaus Iohannis și ai Laurei Codruța Kovesi prin care i se transmite că va ajunge la pușcărie.

„Aceasta este mentalitatea în România. Există un dușman politic. Ce facem cu el? Îl băgăm la pușcărie. Asta se întâmplă în țara noastră. Mulți au înțeles că așa este bine, sunt cei care se bucură acum că Laura Codruța Kovesi are șanse mari să ajungă procuror-șef european. Primesc, de la susținătorii Laurei Codruța Kovesi și ai lui Klaus Iohannis, foarte multe mesaje în care mi se spune: o să ajungi și tu la pușcărie! De ce? Pentru că nu le plac. Ei așa gândesc pentru că așa s-a întâmplat: nu le place de tine, ajungi la pușcărie. Aceasta este mentalitatea lor”, a declarat prezentatorul TV în direct la Antena 3.

M-ai multe persoane i-au trimis ulterior mesaje pe contul personal de Facebook.

„Mircea, zi-ne și nouă ce părere ai despre declarația lui Liviu Pleșoianu referitoare la Antena 3. Vrem și noi să știm adevărul, bossule: are dreptate sau nu acest tânăr de viitor și neînfricat în lupta cu statul perpendicular. Nu că noi nu am vedea cum stă treaba”, i-a scris un internaut.