Mircea Badea a pierdut o sumă uriașă la pariuri. Cât pusese pe Simona Halep

Mircea Badea a pierdut o sumă uriașă la pariuri. Cât pusese pe Simona Halep
Mircea Badea a pariat pe Simona Halep la Beijing și a pierdut 5.000 de lei

Mircea Badea a pierdut o sumă uriașă la pariuri. Realizatorul emisiunii În Gura Presei, de la Antena 3, a plasat un pariu de 5.000 de lei pe victoria Simonei Halep la Beijing. A prins o cotă de 1,44 și ar fi putut câștiga în total 7.200 de lei, însă numărul 6 mondial a pierdut partida cu Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 3-6.

Mircea Badea a pariat pe Simona Halep la Beijing și a pierdut 5.000 de lei

Simona Halep a jucat în turul 2 la Beijing împotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova. Constănțeanca a intrat în partidă fără să fie refăcută complet după ultima accidentare suferită, iar asta s-a văzut pe teren. A servit slab, s-a mișcat greu și i-a dat adversarei posibilitatea să își facă jocul perfect. Chiar dacă a dat semne de revenire în setul secund, Simona a pierdut în cele din urmă cu 2-6, 3-6.

Durerile la coapsa stângă i-au făcut din nou probleme sportivei. S-a întâmplat mai întâi în primul set, când a avut nevoie de intervenția fizioterapeutului, apoi încă o dată în setul al doilea.

Înainte de partida din turul 2 de la Beijing, Mircea Badea a pariat 5.000 de lei pe victoria Simonei Halep. A prins o cotă de 1,44, ceea ce înseamnă că ar fi putut câștiga în total 7.200 de lei dacă Simona ar fi învins-o pe Alexandrova. Nu a fost să fie, astfel că realizatorul emisiunii În Gura Presei a rămas fără 5.000 de lei.

Foto: Instagram Mircea Badea
Foto: Instagram Mircea Badea

„Când mă apucă pe mine să pariez pe doamna Halep, dânsa își câștigă serviciul de 2 ori în tot meciul”, a scris Mircea Badea pe rețelele de socializare, unde a postat și o captură foto cu biletul pierdut.

„În cazul ei, chiar e o loterie, jocul ei fiind imprevizibil”, i-a comentat un internaut, în timp ce altul i-a scris: „La 28 de ani, când ai bani, iubitul cu tine, și ai muncit destul, gândul îți este la altceva, nu la tenis.”