Mirel Rădoi, așa cum nu l-ai auzit niciodată! Adevărul despre înfrângerea cu Norvegia: ”O umilință”

Mirel Rădoi, așa cum nu l-ai auzit niciodată! Adevărul despre înfrângerea cu Norvegia: ”O umilință”
Mirel Rădoi a fost pur şi simplu resemnat după eşecul din Norvegia

România a fost umilită la Oslo, 0-4 în faţa Norvegiei. A fost al doilea eşec în doar trei zile, după dezamăgirea cu Islanda, 1-2. Astfel că după ratarea calificării la Euro 2020, „tricolorii” îşi compromit şi mare parte din şansele de a câştiga această grupă din Liga Naţiunilor. Mirel Rădoi a avut o serie de declaraţii halucinante la conferinţa de presă. Selecţionerul este absolut resemnat, cu doar trei zile înaintea unui alt duel important, în faţa Austriei. De altfel, Rădoi a recunoscut că se teme de o nouă umilinţă în partida de miercuri.

Mirel Rădoi, sincer după dezastrul de la Oslo: „Nu vorbim de un rezultat drastic, vorbim de o umilință!”

„Nu știu ce aș mai putea spune după o asemenea prestație. Îmi e rușine de rușinea dumneavoastră. Aș vrea să mă limitez la ceea ce pot să vă spun, altfel aș merge mult prea adânc și nu aș vrea să o fac public. Când joci de această manieră nu poți avea pretenții. Îmi e straniu, nu înțeleg cum o echipă care a jucat 120 de minute a făcut doar 3 schimbări în primul „11”, iar noi, care am jucat doar 90 de minute, nu am putut fi mai proaspeți și prezenți în teren.

Echipa naţională a României, prestaţie ruşinoasă la Oslo, un 0-4 cu Norvegia.

Nu pot să remarc nimic în seara asta, nici atitudine, nici reacție. În continuare ne asumăm responsabilitatea. Nu vorbim de un rezultat drastic, vorbim de o umilință! A fost o problemă în privința jocului pe care doream să îl prestăm, să facem pressing, să recuperăm mingea. Între cele două echipe aliniate în seara asta și cu Islanda, o mare diferență nu a existat. Nu știu ce scuze am putea găsi în acest moment.

Probabil că în următoarea perioadă va trebui ca cineva să își asume această schimbare de generații, probabil se va schimba din ce în ce mai mult. Sper ca atunci când se va apela la ei (n.red. jucătorii de la tineret), să își dea seama care sunt cerințele și pretențiile oamenilor de la ei și să nu mai avem asemenea rezultate”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă de după duelul cu Norvegia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI