Ce dietă minune are Oana Roman. Vedeta a dezvăluit marele secret

Ce dietă minune are Oana Roman. Vedeta a dezvăluit marele secret
Oana Roman, detalii despre dieta pe care o urnează

Oana Roman a dezvăluit tuturor care este dieta pe care o urmează și pe care mulți o critică. Fosta prezentatoare de televiziune a oferit detalii despre cum a reușit să-și schimbe viața.

Detalii despre dieta Oanei Roman. Ce a dezvăluit vedeta?

Multe persoane au criticat aspru felul în care a reușit Oana Roman să slăbească și modul prin care o și insuflă multor internauți care îi urmează sfaturile. Iată că Oana Roman a deschis încă o dată subiectul sensibil care a adus-o în mijlocul unui scandal în rândul specialiștilor!

Vedeta a susținut că regimul de slăbire pe care îl ține este unui dintre cele mai controversate, dar la ea funcționează de minune. Fosta prezentatoare de televiziune e conștientă de faptul că mulți contestă stilul de dietă ales de ea, fapt pentru care a și subliniat de multe ori faptul că este strict o alegere personală care i se potrivește și care a ajutat-o și o ajută în continuare foarte mult.

„O cură de slăbire este un mod de viață, și mi-ar plăcea să cred că lumea înțelege că despre asta este vorba. Că nu este vorba doar despre dietă, este vorba despre un mod de viață. Despre cum ne schimbăm cu totul obiceiurile culinare, viața sau maniera în care vedem aceste lucruri.

La mine au fost mai multe, și sunt încă, pentru că este un proces pe care l-am început prin 2019, spre sfârșitul anului, și care continuă. Dar, din punctul de vedere al dietei, eu mi-am schimbat complet modul de viață”, a mai detaliat aceasta.

„Am ajuns să nu mai simt nevoia să mănânc, și efectiv uit”

„Și, pe lângă asta, ca să slăbesc realmente, de un an de zile eu am început procedurile de remodelare corporală care m-au ajutat enorm. Astăzi m-am măsurat și, față de acum lună, am minus patru centimetri în talie și minus trei la bust, ceea ce înseamnă că am mai dat jos încă o măsură de haine. Am ajuns să nu mai simt nevoia să mănânc, și efectiv uit că au trecut cele 16 ore și ajung și la 18.

Dar, în acest interval, eu beau cafea, pentru că altfel nu reușesc să funcționez, și beau lichide. E foarte important să te hidratezi. Eu beau ceai pentru că nu îmi place apa plată, mi se pare că este sălcie. Beau un tip de ceai care este foarte contestat, dar care, pe mine, mă ajută foarte mult să am energie și să nu simt nevoia de mâncare. Dar, într-un an, de când țin chestia asta, deja m-am obișnuit așa și nu pot altfel. Adică a devenit, așa cum am spus la început, o formă de viață”
Oana Roman (Sursa: Antena 3)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI