Mioara Roman, internată iar de fiicele sale. Ce probleme noi de sănătate are mama Oanei Roman

Mioara Roman, internată iar de fiicele sale. Ce probleme noi de sănătate are mama Oanei Roman
Boala ei nu poate fi controlată în totalitate de medici

Mioara Roman se confruntă cu noi probleme de sănătate. Mama Oanei și a Catincăi a fost din nou internată în spital.

Mioara Roman are noi probleme de sănătate

Fosta soție a premierului Petre Roman are din ce în ce mai multe probleme de sănătate. Din acest motiv, fiicele sale au decis să o interneze în același centru medical în care a mai fost și în urmă cu câteva luni.

La 81 de ani, Mioara Roman are nevoie de noi îngrijiri medicale, după ce medicii au constatat noi probleme în urma unor serii de analize. Cadrele medicale i-au schimbat tratamentul și au făcut recomandarea ca aceasta să fie internată din nou, pe termen nelimitat.

“Mama a fost așa și așa în ultima vreme! I-am schimbat tratamentul. Este încă internată la un centru de tratament unde privește îngrijiri.

Să vedem cum evoluează cu tratamentul nou. Doamne ajută să fie și mai bine, ca să putem s-o luăm acasă. Nu știu cât va sta acolo, e în funcție de cum evoluează starea ei și tratamentul pe care îl ia”, a declarat Oana Roman, pentru click.ro.

”Boala a schimbat-o”

De când a început pandemia, Mioara Roman a început să aibă probleme de sănătate din ce în ce mai gravă. Ea a fost operată de două ori în decursul a două luni.

Femeia a fost operată de colecist, apoi i-a fost scos un lipom infectat. Mama Oanei Roman a fost diagnosticată cu o formă gravă de Parkinson și are mâna dreaptă paralizată.

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu.

Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește.

Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus.

Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?’, a declarat Oana Roman.

În plus, vedeta a precizat că medicii nu pot să fac prea multe pentru ea. În centrul la care este internată, Mioara Roman are parte de ajutor medical, însă cadrele nu pot face minuni, mai ales că boala avansează rapid și este una degenerativă, care nu poate fi controlată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI