Mioara Roman a ajuns la ATI. Cum se simte mama Oanei și ce spun medicii

de: Saleh Adina
20 01. 2021

Mioara Roman a suferit o intervenție chirurgicală. Cum se simte acum mama Oanei Roman și ce spune vedeta despre starea de sănătate a gemeii care i-a dat viață.

Pe data de 17 ianuarie, Oana Roman își anunța fanii prin intermediul rețelelor de socializare că mama sa  urmează să ajungă pe masa de operație.

Recent, vedeta a revenit cu noi informații despre starea de sănatate a mamei sale. Oana a povestit la Antena Stars cum a decurs operația la care a fost supusă femeia care i-a dat viața, conform spynews.ro

Ce intervenție a suferit Mioara Roman?

Mama Oanei a fost supusă unei intervenții laparoscopice de înlăturare a colecistului. Aceasta intervenție a necesitat internarea pacientei.

Tot Oana a fost cea care a anunțat acest lucru despre mama sa. De asemenea, vedeta și-a aratat îngrijorarea fața de starea de sănatate a femeii care i-a dat viață si căreia Oana îi poarta un respect cu totul aparte.

La un moment dat, Oana afirma despre mama sa că este o adevărata enciclopedie. Si cu siguranță așa este. Mioara Roman este o femeie foarte deșteaptă, apreciată, fină și delicată și discretă.

Cu fiecare apariție publică a sa a știut sa capteze atenția publicului cu discursurile ei și cu bagajul bogat de cunosțințe pe care-l deține.

După această intervenție suferită în urmă cu trei zile, se pare că Mioara Roman urma să iasa mai devreme din spital, însă, internarea s-a prelungit. Acesta a fost unul dintre motivele de îngrijorare ale Oanei, care a scris un mesaj admiratorilor săi pe Instagram.

„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, spunea Oana Roman prin intermediul InstaStory, în urmă cu câteva zile.

Oana Roman, o vedetă foarte apreciată

Oana Roman este una dintre cele mai iubite persoane publice din România. Este o persoana foarte deschisă, directă, open minded, care mereu a spus ceea ce a gândit.

De asemenea, mereu a avut curajul să-și înfrunte criticii, care nu au lipsit din viața ei. De fiecare dată, Oana le-a dat replici bine argumentate, demosntrând ca este o femeie foarte puternică și asumată.

Oana a avut parte în viață atât de suișuri , cât și de coborâșuri. Cu toate acestea a lupta cu greutățile de fiecare dată și a demosntrat ca este puternica.

Recent, Oana Roman a mai trecut printr-o cumpănă a vieții. Ea s-a despărțit de soțul ei, Marius Elisei, împreună cu care au o fetița absolut minunata și de care Oana este foarte mândră.

 

.