Minodora e furioasă! Ce a pățit cântăreața într-o zi, când și-a deschis telefonul mobil

Minodora, foc și pară! Va merge în instanță ca să-și facă dreptate

Minodora le-a mărturisit fanilor de ce este supărată. Cunoscuta cântăreață a pățit se confruntă cu asta de fiecare dată atunci când își deschide telefonul. Ce a pățit vedeta și de ce va apela la autorități pentru a-și face dreptate?

Minodora, foc și pară! Va merge în instanță ca să-și facă dreptate

Cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere este pregătită să meargă în instanță pentru a-și face dreptate. Aceasta s-a săturat de comentariile exagerat de urâte la adresa ei care îi apar de fiecare dată când deschide telefonul. Din păcate, unii din oamenii care o urmăresc în mediul online au jignit-o dur atât pe ea, cât și pe familia sa, lucru pe care vedeta nu-l mai poate accepta. Cu toate că a reușit nu doar o dată să dea jos zeci de kilograme într-un timp scurt, silueta ei este în continuare subiect de discuție pe rețelele de socializare. Deși sunt unii români care o apreciază, urâcioșii susțin că acum solista arată groaznic, iar pentru criticile primite artista urmează să acționeaze în instanță.

Minodora, furioasă din cauza mesajelor jignitoare primite în mediul online
Minodora, furioasă din cauza mesajelor jignitoare primite în mediul online

Din păcate, zâmbetul ce nimeni nu credea că se va șterge de pe fața ei a dispărut din cauza situației în care se află. Fericirea ei este umbrită acum de mesajele îngrozitoare pe care le primește în mediul online. Revoltată din cale afară, invitată în platoul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, Minodora și-a argumentat decizia de a-i da pe mâna autorităților pe cei care fac astfel de fapte, precizând că va intenta un proces pentru hărțuirea pe care o primește în mediul online din partea mai multor indivizi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

😘

O postare distribuită de Minodora (@minodorartist) pe

„Dacă nu sunt educați, îi educ eu!”

Din păcate, nu este pentru prima oară când solistei i se întâmplă așa ceva, dar acum i s-a umplut paharul și este mai hotărâtă decât niciodată să pună capăt acestui scenariu care o apasă încă de la primele ore ale dimineții și îi implică și familia.

”Nu vreau să am de a face cu oameni needucați. Să îmi strice cineva buna dispoziție. Și starea aceea frumoasă în care îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am trezit și când mă uit văd că sunt făcută vacă, perfidă, mincinoasă. Dacă nu sunt educați, îi educ eu! Dacă nu sunt educați, îi educ eu! Dacă se continuă cu jigniri, voi continua cu avocatul familiei. Se ajunge într-o situație în care nu este ok. Suntem persoane publice, dar suntem și noi oameni”
Minodora

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI