Cum a slăbit 20 de kg Minodora. Cântăreața a trăit un real chin până a ajuns la cuțit

Cum a slăbit 20 de kg Minodora. Cântăreața a trăit un real chin până a ajuns la cuțit
Cum a slăbit Minodora 20 de kilograme

La 42 de ani, Minodora și-a îndeplinit un mare vis – a ajuns să aibă, în sfârșit, silueta din adolescență. Transformarea este incredibilă! După eforturi îndelungate, artista a reușit să dea jos circa 20 de kilograme. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că a bifat câteva încercări eșuate în trecut. Mai multe detalii, în continuare.

Minodora a slăbit 20 de kilograme

Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o pe Minodora în costum de baie, pe plajă. Cântăreața a reușit să slăbească spectaculos. Aceasta a dezvăluit, la TV, ce a făcut pentru a putea să încapă, din nou, în hainele pe care le purta cu două decenii în urmă.

Totodată, vedeta a amintit de lunga călătorie care a adus-o, astăzi, în acest punt. Când era tinerică, Minodora s-a îngrășat cosiderabil, ajungând la 100 de kilograme. Ce a motivat-o să dea jos 21? Ei bine, un… pariu! Ulterior, în urma unei vizite acasă la mama sa, totul s-a dus pe apa sâmbetei.

„Am mai slăbit o dată, da, în urma unui pariu. Am slăbit 21 de kg, m-am menținut trei ani și pe urmă n-am mai putut. Am mâncat fără carbohidrați, fără dulciuri, fără băutură, alcool, am înnebunit. Am rezistat până am ajuns la mama acasă și am poftit la cornulețe cu gem. Și am mâncat un lighean din ăsta mare.

În momentul în care papilele gustative deprind gustul de bun, e nasol. Eu cât am stat acolo, trei-patru zile, cu cornulețe cu gem nonstop, m-am și nenorocit. După, am crezut că nu m-am îngrășat. Și am tot mâncat și am ajuns la 98 la loc“, a povestit Minodora la o emisiune TV.

Artista a slăbit și după ce și-a tăiat stomacul

Sătulă până peste cap de diete riguroase, Minodora s-a hotărât să apeleze la ajutorul medicilor, cărora le-a cerut să nu o facă, totuși, extrem de slabă. Din păcate, nici această metodă nu a dat rezultate, căci artista s-a îngrășat iarăși.

Transformarea spectaculoasă a Minodorei
Transformarea spectaculoasă a Minodorei

„M-am dus la operație. Și în cabinet, am insistat să nu fiu foarte slabă. Am zis că nu-mi doresc 50 de kilograme. Mi-a lăsat stomacul puțin mai mare decât este normal. Am slăbit 19 kilograme, după care am pus la loc. Mâncam nonstop, chiar dacă am stomacul tăiat“, a mai povestit cântăreața.