Ministrul Culturii, moment rușinos cu actrița Rodica Mandache. Gafa lui e colosală, toată sala a râs de el VIDEO

Ministrul Culturii, moment rușinos cu actrița Rodica Mandache. Gafa lui e colosală, toată sala a râs de el VIDEO
Ministrul Culturii, moment rușinos cu actrița Rodica Mandache. Gafa lui e colosală, toată sala a râs de el VIDEO

Ministrul Culturii a fost protagonistul unui moment rușinos, în fața unui public numeros. Ce gafă uriașă a făcut politicianul, în fața actriței Rodica Mandache. Sala a izbucnit în râs, iar artista l-a pus la punct imediat pe politician. Întregul moment a fost filmat.

Gafa colosală a ministrului Culturii. A fost protagonistul unui moment rușinos cu actrița Rodica Mandache

Moment rușinos, pe scena Galei Premiilor UNITER. Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a fost ales să înmâneze „Premiul pentru întreaga activitate” actriței Rodicha Mandache. Doar că discursul pe care l-a pregătit pentru prezentarea marii actrițe nu a fost tocmai potrivit.

„Bună seara! Îmi prinde bine această mască, ştiţi foarte bine, câteodată nu ştii ce sa faci cu mâinile, aşa ca este foarte utilă şi la altceva decât pentru protecţia epidemiologică. Mai ales că sunt încercat de mari emoţii. Ce onoare pentru mine să am ocazia în această seară să-i înmânez un premiu Rodicăi Mandache care şi-a început activitatea înainte de a mă naşte eu…”, a spus la începutul discursului ministrul culturii.

Actrița nu a lăsat gafa să treacă netaxată și, în momentul în care a urcat pe scenă, a spus ce avea pe suflet. Sala a izbuncnit în râs, după ce Rodica Mandache i-a dat replica.

Domnule ministru, când mai prezentaţi o doamnă, o femeie nu mai spuneţi de atâtea ori că… aţi fost din copilărie… şi că … dinainte de a vă naşte …eu sunt bună şi drăguţă, dar s-ar putea să…

Pentru că am un singur minut la dispoziţie, n-am cum să mulţumesc tuturor zecilor, sutelor… dinainte de a vă naşte dumneavoastră, n-am cum să le mulţumesc tuturor… nu vreau să închei până nu mulţumesc tuturor actorilor tineri cu care am lucrat în ultimii ani şi am ajuns să fiu singura cu tinereţi succesive şi ei toţi tineri… pentru felul în care m-au primit, pentru felul în care îmi zâmbesc, se bucură că suntem împreună şi asta m-a făcut s-o iau de la capăt şi… dumneavoastră, acum când o să mă dau jos de pe scenă, o să credeţi că eu merg. Dar eu nu merg, zbor! Din cauza lor! Vă mulţumesc”, a spus actrița, pe scena Galei UNITER.

Discursul ministrului Culturii începe la minutul 41.

Detalii neștiute despre viața actriței Rodica Mandache

Viața Rodicăi Mandache a fost maractă de o pierdere uriașă. După o căsnicie de 13 ani, soțul actriței a murit, la vârsta de 50 de ani, în condiții bizare. Aurel Mihailopol a fost unul dintre cei mai apreciați fotografi ai anilor ’70. De fapt, cei doi s-au cunoscut „la serviciu”, când bărbatul venise să facă un reportaj la teatrul la care lucra, în acel moment, Rodica Mandache.

„El era un geniu. Avea o putere uriaşă de a transfigura banalul. Orice lucru banal, el îl vedea altfel”, spunea Rodica Mandache, despre soțul ei.

Puțini știu însă circumstanțele bizare ale morții acestuia. Aurel Mihailopol avea doar 50 de ani când s-a stins din viață.

„Am avut o căsnicie de 13 ani, până când el s-a îmbolnăvit foarte grav în urma unui conflict politic. Se pare că ar fi fost iradiat, nu știu dacă a fost așa, în orice caz a murit în câteva luni, cu toate că era foarte sănătos și destul de tânăr, avea 50 de ani. Nu știu cum am trecut peste asta. Nu treci singur, te trece cineva. A fost complicat, a fost ciudat, am trecut. Apoi nu a mai fost nimic la fel”, a povestit actrița, la emisiunea Acces Direct, de pe Antena1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI