Ce s-a întâmplat în mariajul Ancăi Țurcașiu cu Cristian Georgescu. Apropiații rup tăcerea despre amanta bărbatului

Mariajul Ancăi Țurcașiu, distrus de o amantă? Detalii de la apropiații cuplului

Detalii despre divorțul anului! Apropiații au rup tăcerea și au vorbit despre amanta lui Cristian Georgescu. Ce s-a întâmplat, de fapt, în familia celor doi și când au început să scârțâie căsnicia de 22 de ani a acestora?

Mariajul Ancăi Țurcașiu, distrus de o amantă? Detalii de la apropiații cuplului

Vestea că Anca Țurcașiu și soțul său își spun adio după 22 de ani de căsnicie a fost una șocantă pentru toată lumea. Cu toate astea, drumurile lor par line chiar și după despărțire. Actrița se pregătește de vacanțe, de liniște și relaxare, iar fostul soț și-a făcut deja o nouă iubită. Deși unii au spus că doar dragostea lor s-a dus și că totul a urmat un fir normal, se pare că nu a fost așa, pentru că ar fi vorba despre o amantă. Atât artista, cât și tatăl copilului său au ales să fie foarte discreți în privința acestui subiect, dar apropiații acestora au venit în față cu câteva detalii. După ce solista a dezvăluit că cei doi vor merge de acum pe drumuri separate, s-a mutat din vila familiei de 300.000 de euro într-un apartament spațios dintr-un cartier rezidențial. 

Amintim că medicul Cristian Georgescu a fost surprins în cursul săptămânii trecute în compania unei femei și a copilului acesteia. Toate detaliile duc sigur către o relație extrem de serioasă, mai ales că micuțul care îi acompania îl știa bine pe fostul soț al Ancăi, simțindu-se bine în prezența lui. Conform apropiaților foștilor soți, Georgescu nu ar fi la prima abatere. Aceștia au subliniat că artista a vrut să divorțeze chiar de două ori tot pe motivul infidelității din partea bărbatului.

Cristian Georgescu ar mai fi înșelat-o pe Anca Țurcașiu în timpul mariajului
Cristian Georgescu ar mai fi înșelat-o pe Anca Țurcașiu în timpul mariajului

„I-a ajuns cuțitul la os”

“Hadeți să fim serioși, femeia asta cu care a fost fotografiat nu este prima și, cu siguranță, nici ultima. Anca a știut, dar a preferat să își vadă de treaba ei și să se uite în altă parte, pentru a-și păstra familia. De ce credeți că a vrut ea să divorțeze de două ori? De aceea, din cauza infidelităților. Păi a avut o relație de doi ani, nu știu dacă este vorba despre femeia din mall sau nu. Cert e că Ancăi nu i-a fost deloc ușor, dar s-a închis în ea, în muncă, a preferat să lase totul să treacă pentru a avea în continuare o familie. Până i-a ajuns cuțitul la os”
Surse apropiate fostului cuplu (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI