Ministru din România, otrăvit cu mercur! Mihai Gâdea a scos tot adevărul la iveală

Ministru din România, otrăvit cu mercur! Mihai Gâdea a scos tot adevărul la iveală
Ministru de la noi din tara, otravit cu mercur

Acuzația potrivit căreia Doina Pană ar fi fost otrăvită chiar în timpul mandatului, a fost confirmată, în urma unor expertize oficiale. Aceste expertize au fost efectuate de cătrei cei de la Institutul de Medicină Legală, dar și de o expertiză a medicilor de la Parhon.

Ministru din România, otrăvit cu mercur!

Expertiza endocrinologică ar urma să demonstreze că otrăvirea cu mercur nu a venit după un consum de fructe de mare, ci ar fi fost o otrăvire intenționată.

Conform celor două expertize, Doina Pană a fost otrăvită, luând în considerare cantitatea mare de mercur din sângele său.

”Doina Pană: Într-un final, pentru că au epuizat toate analizele specifice, cineva a avut ideea de a mă trimite la toxicologie, la Spitalul Floreasca. Și acolo am aflat că aveam o concentrație mare de mercur. Ce pot să vă spun cu certitudine este că nu mi s-a pus o singură doză, încât să mi se facă imediat rău, a fost ceva programat. Eu am convingerile mele, din ce direcție vine.

Mihai Gâdea: E legat de activitatea dumneavoastră ca ministru?

Doina Pană: Da!

Mihai Gâdea: E legat de faptul că în perioada în care erați ministru ați luat niște măsuri foarte dure împotrica mafiei pădurilor?

Doina Pană: Da!

Mihai Gâdea: Aveți o suspiciune, cine a făcut asta?

Doina Pană: Da!

Mihai Gâdea: Era din apropierea dumneavoastră?

Doina Pană: Da, prin intermediul unor oameni din apropierea mea.

Mihai Gâdea: DIICOT-ul, în momentul acesta, are date suficiente ca această anchetă să fie accelerată și să meargă mai departe?

Doina Pană: DIICOT-ul i-a audiat pe toți care au fost în jurul meu.

Mihai Gâdea: Știți cine a făcut asta?

Doina Pană: Nu pot să îmi scot din cap… Aștept să se dovedească!”, a spus Doina Pană în iulie 2019, la Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Nimeni nu a fost pus sub acuzare însă până la ora actuală. Aceste expertize a fost terminate la sfârșitul lunii septembrie 2020, dar cei de la DIICOT tot mai așteaptă răspunsuri de la Inspectoratul General al Poliției ca să dea o soluție în dosar.

Cine este Doina Pană

Doina Pană, pe numele complet, Adriana Doina Pană, s-a născut la data de 16 mai 1957, în Bistrița-Năsăud. Aceasta este un politician român, deputat în Parlamentul României, în legislația 2012-2016, din partea PSD Bistrița. De menționat este că în a doua jumătate a anului 2017, a fost ministru al apelor și pădurilor în guvernul Mihai Tudose. Înainte, aceasta fusese ministru delegat pentru dialog pentru dialog social, în al doilea guvern Ponta, dar și ministru-delegat pentru ape, păduri și pescuit în al treilea guvern Ponta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI