Milionarul în euro care își face cumpărăturile la Kaufland România, cel mai ieftin supermarket dintre toate. Ce caută disperat FOTO EXCLUSIV

Milionarul în euro care își face cumpărăturile la Kaufland România, cel mai ieftin supermarket dintre toate. Ce caută disperat FOTO EXCLUSIV
Ce milionar în euro a fost surprins căutând disperat anumite produse la Kaufland România

Încurcate sunt căile showbiz-ului! Un milionar în euro a fost, de curând, surprins chiar la Kaufland România. Despre el se știe că preferă luxul și nu se dă în lături de la orice vacanță foarte scumpă, dar nimeni nu se aștepta să caute disperat anumite produse într-un magazin din Capitală.

Ce milionar în euro a fost surprins la Kaufland. Românii, surprinși de apariție

Chiar dacă milionarii ar putea să angajeze pe cineva pentru a nu mai merge la cumpărături și a scăpa de diferite probleme, precum aglomerația, Cătălin Botezatu merge singur să își cumpere produse pentru casă.

Cel mai dorit burlac din România este cunoscut pentru vacanțele exclusiviste, achizițiile scumpe și piesele vestimentare piperate la preț, dar el își face cumpărăturile la Kaufland România, la fel ca mulți români.

Recent, Cătălin Botezatu apărea la Teo Show unde era prezentat pe un iacht într-o vacanță din Madeira. Cunoscutul designer nu se putea abține și se lăuda cu tot ce i se întâmplă, dar le oferea și o lecție telespectatorilor. Acesta explica, în direct, cum se ține un pahar ce conține șampanie scumpă în mână. După această apariție bizară, ce să vezi! Juratul de la ‘Bravo, ai stil!’ a apărut la doar câteva ore într-un supermarket Kaufland.

Probleme pentru Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat la cumpărături

Acolo, starul nu a fost lipsit de probleme. În primă fază, acesta nu a găsit o monedă pentru a lua un cărucior de cumpărături. Chiar dacă nu era însoțit de nimeni, el a rezolvat această provocare și a pornit în căutarea produselor pe care le cumpără milioane de români.

Din magazinul aflat pe Barbu Văcărescu, vedeta de la Kanal D a ieșit cu o mulțime de produse BIO și un bax de apă, semn că ține foarte mult la stilul său de viață sănătos. Apoi, momentele de cumpănă au urmat. Ajuns la mașină, s-a luptat singur cu plasa de magazine și chiar s-a lovit la un moment dat. Totul este bine când se termină cu bine, mai ales pentru că acesta a reușit să pună cumpărăturile în bolidul de lux și a demarat în trombă pentru a ajunge cât mai repede acasă.

Câți bani câștigă Cătălin Botezatu pentru o singură postare pe Instagram

Cătălin Botezatu este extrem de bogat, bucurându-se de un talent incredibil atunci când vine vorba despre lumea modei. Juratul de la Kanal D este cunoscut în toată țara, așa că nu este de mirare că face foarte mulți bani chiar din propriul cont de Instagram.

”Cătălin primește și 2.500 de euro, pentru o postare, plus că are un contract pe perioadă nedeterminată cu o firmă de ochelari de lux, de unde își poate lua modele de 10.000 de euro lunar, dar și bani. Iar zile trecute el se afla în Iordania, pentru a cincea oară, o călătorie de promovare, tot un contract de imagine”, ne-au spus apropiații celebrului designer vestimentar în exclusivitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI