Exclusiv Cătălin Botezatu, dezvăluiri inedite despre fostul manechin, implicat în ”Jaful secolului”: ”Nu mai vrea să facă reclamă la chiloți!”. Cu ce ocupă acum Petre Condrat

Exclusiv  Cătălin Botezatu, dezvăluiri inedite despre fostul manechin, implicat în ”Jaful secolului”: ”Nu mai vrea să facă reclamă la chiloți!”. Cu ce ocupă acum Petre Condrat
Cătălin Botezatu, detalii neștiute despre manechiunul care a fost implicat în celebrul jaf al tablourilor

Vă mai amintiți de Petre Condrat, fost campion mondial la kaiac-canoe și unul dintre cei mai valoroși manechini ai designerului Cătălin Botezatu? În 2012, după ce numele său a figurat în dosarul ”Jaful secolului”, Petre s-a retras din lumina reflectoarelor și nici că-și dorește o revenire ca fotomodel. Cătălin Botezatu ne-a povestit, în interviul pentru playtech.ro, despre colaborarea din lumea modei cu Petre Condrat, dar și despre actualele preocupări ale sportivului.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri inedite despre un fost manechin!

Petre Condrat a renunțat la viața mondenă, la scandaluri, la lumina reflectoarelor, canalizându-și atenția și energia spre marea lui dragoste, sportul, fiind în prezent antrenor de kaiac-canoe, la C.S.A. Steaua București. ”Unul dintre elevi îl lăudă: ”Când ești discipolul unui mare campion precum Petre Condrat, încerci să îi calci pe urme”, nota stelistul Cătălin Chirilă, pe Facebook.

  • Cătălin Botezatu, despre debutul lui Petre Condrat, în lumea modei: ”Petre avea nevoie de bani, îi plăcea să muncească, era foarte serios!”.

Cătălin Botezatu ne-a povestit despre perioada de colaborare cu Petre Condrat: ”Am lucrat foarte bine cu Petre, a fost un manechin foarte serios, punctual, apoi a fost și asistentul meu. Avea nevoie de bani, îi plăcea să muncească”, ne-a spus celebrul designer, pentru playtech.ro. Petre nu a participat la vreun casting, pentru a intra în echipa lui Cătălin, fiindu-i recomandat designerului de către fosta multiplă campioană mondială la canotaj:

”Pe Petre mi l-a recomandat Elisabeta Lipă, era foarte bine făcut și frumos, a apărut în toate prezentările mele de modă. Când a venit la mine, la debut, era într-o poveste de dragoste cam încurcată, nu era el tocmai fericit. Acum nu mai colaborăm, nu mai face reclamă la articolele mele vestimentare, nici la linia de chiloți bărbătești, pe care o comercializez pe magazinul meu virtual. Petre a dorit să revină la sportul de performanță și i-am respectat dorința”
Cătălin Botezatu

Ce a făcut celebrul designer pe Lacul I.O.R.?

  • Cătălin Botezatu a luat lecții de SUP și de kaiac-canoe de la Petre Condrat, pe Lacul I.O.R.

Deși nu mai colaborează, au rămas buni prieteni. Mai mult, Cătălin i-a promovat afacerea lui Petre Condrat, din parcul bucureștean I.O.R, unde marele sportiv predă cursuri de SUP ( format din placă de surfing și vâslă) și de kaiac-canoe, la prețuri cuprinse între 15 și 30 de lei ședința.

”O experiență unică, pe care merită să o încercați pe Lacul I.O.R., un sport deja celebru peste Ocean, dar de acum și în mijlocul Bucureștiului, beneficiind de inițierea și de asistența fostului multiplu campion la kaiac-canoe, Petre Condrat”, menționa Cătălin Botezatu, pe contul lui pe Facebook, unde a adăugat și câteva fotografii din timpul ședinței de inițiere.

  • Petre Condrat a scăpat, din dosarul ”Jaful secolului”, cu o amendă penală de 45.000 de lei

Numele lui Petre Condrat a figurat, în 2012, în dosarul ”Jaful secolului”, după ce doi români, Adrian Procop și Radu Dogaru, au reușit să sustragă tablouri în valoare de 18 milioane de euro, din Muzeul Kunsthal, din Rotterdam, în noaptea de 15 spre 16 octombrie. Este vorba despre șapte picturi celebre:

„Tete d’Arlequin”, de Pablo Picasso, „La Liseuse en Blanc et Jaune”, de Henri Matisse, „Waterloo Bridge” și „Charing Cross Bridge”, de Claude Monet, „Femme devant une fenetre ouverte, dite la fiancee”, de Paul Gauguin, „Autoportrait”, de Meyer de Haan, și „Woman with Eyes Closed”, de Lucian Freud. În urma procesului, Petre Condrat, acuzat de tăinuire, a fost obligat să plătească o amendă penală de 45.000 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI