Milionarul din Brașov care are mașini de 2 milioane de euro. Cine e Călin, de fapt

Milionarul din Brașov care are mașini de 2 milioane de euro. Cine e Călin, de fapt
Povestea lui Călin, un milionar din Brașov

Un milionar din Brașov îi șochează zi de zi pe cei care locuiesc lângă el sau pe șoferii cu care se întâlnește pe carosabil. Care este povestea lui Călin? Bărbatul are autovehicule în valoare de 2 milioane de euro.

Povestea lui Călin, milionarul din Brașov cu mașini de 2 milioane de euro

Călin Donca a reușit să surprindă pe toată lumea din Brașov, iar povestea lui a ajuns acum la urechile tuturor. Tânărul are doar 30 de ani, iar încă de pe acum se bucură de mașini de lux în valoare de 2 milioane de dolari cu care s-a mândrit la Antena Stars.

De asemenea, Călin a povestit și despre familia frumoasă pe care o are și cu proprietatea imensă pe care o deține la poalele munților. De această dată, însă, a satisfăcut în special curiozitățile unor români în privința mașinilor scumpe pe care le are în garaj.

Călin și Orianda Donca locuiesc la munte, acolo unde își țin ascunse piese dorite de orice pasionat de automobile. Cel mai valoros automobil pe care îl are a costat în jur de 380.000 de euro, dar din punct de vedere sentimental câștigă prima lui ‘bijuterie’ pe patru roți – un Volkswagen.

Tânărul a recunoscut că la acea vreme nu era o piesă frumoasă, dar a fost obiectul care l-a făcut fericit peste măsură: „Nu o s-o uit niciodată. Cea de care m-am bucurat cel mai mult. A fost un Volkswagen verde, mai urât nu se poate.

Pentru mine era atât de frumoasă. Acum îmi dau seama că nu era o mașină nemipomenit de frumoasă, dar senzația pe care o ai când știi că e a ta și alegi singur drumul pe care o să mergi a fost un moment pe care n-o să-l uit niciodată”, a afirmat Călin Donca în cadrul unui interviu pentru sursa citată.

Ce problemă a semnalat afaceristul?

Acum, milionarul are câte o mașină pentru fiecare ocazie și niciuna nu este o achiziție de neglijat pentru că toate frumusețile pe care le deține se ridică la o valoare totală de 2 milioane de dolari. Partea mai puțin bună în privința unor astfel de vehicule este reprezentată de drumurile din România care-l fac să se nu bucure pe deplin de luxul în care călătorește:

„Sunt anumite drumuri pe care poți să mergi, nu peste tot. Trebuie să mergi cu altă mașină înainte, să fii sigur că este în regulă, nicidecum să te aventurezi, pentru că rămâi într-o groapă cu mașina ruptă toată”, a specificat milionarul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI