Despărțire surprinzătoare în showbiz. Tânărul milionar e iar burlac, după o relație de 4 luni

Despărțire surprinzătoare în showbiz. Tânărul milionar e iar burlac, după o relație de 4 luni
Despartire surprinzatoare in showbiz

Veste bombă în showbizul românesc. Pentru ei lanțul de iubire s-a rupt. Cine este tânărul milionar care a devenit din nou burlac, după o relație de 4 luni cu una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste autohtone. Nimeni nu se aștepta la asta. Fanii au rămas fără cuvinte.

Despărțire surprinzătoare în showbiz

S-au cunoscut, s-au iubit și s-au cuplat, dar povestea lor de dragoste a durat numai patru luni de zile. Relația dintre cântăreața Ioana Ignat și afaceristul Sebastian Dobrincu a luat sfârșit. După ce anul trecut, tânărul antreprenor se iubea cu vloggerița Mimi, după câteva luni a cunoscut-o pe fosta concurentă de la Vocea României care i-a furat inima.

Frumoasa Ioana Ignat i-a pus capac afaceristului, dar idila lor a durat foarte puțin. Nimeni nu se aștepta ca cei doi tineri să se separe atât de repede, mai ales dacă luăm în considerare faptul că artista și iubitul ei păreau foarte fericiți împreună, fiind surprinși în diverse ipostaze cât se poate de tandre, în public.

Potrivit celor de la Cancan, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-ar fi despărțit, dar tânărul afacerist nu a dorit să comenteze acest subiect. El a subliniat faptul că este o persoană discretă care nu vorbește niciodată despre viața lui privată.

„Eu sunt în Los Angeles cu treabă, ea este cu treabă în ţară. Îmi ţin relaţiile private şi aşa mi se pare corect”, a declarat Sebastian Dobrincu.

Cine este Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din România

Iubitul Ioanei Ignat este considerat cel mai tânăr milionar din România. Sebastian Dobrincu este antreprenor și muzician, iar la vârsta fragedă de 17 ani a plecat în Statele Unite ale Americii să-și urmeze visul de a-și construi propria companie, după ce a fost exmatriculat de la liceu.

„Sunt antreprenor, pe scurt, şi muzician… şi cu asta mă ocup, asta scrie în fişa postului meu. M-am autoînvăţat programare când aveam 8-9 ani şi am avut diverse job-uri. Da, am avut primul job la birou pe la 12-13 ani.

Da, a fost o experienţă… pentru că nimeni de la birou nu ştia, de fapt, că sunt minor. Şi, cu banii câştigaţi din diverse job-uri, am plecat la 17 ani, după ce am fost exmatriculat din liceu, de altfel, tocmai pentru că petreceam foarte mult timp la birou, iar conducerea şcolii nu a vrut să înţeleagă treaba asta.

Şi, fiind exmatriculat, m-am urcat cu rucsacul în spate şi m-am trezit pe JFK, unde am început să caut investitori. Şi lucrurile au funcţionat în aşa fel încât compania a crescut şi acum locuiesc în Los Angeles fericit şi împlinit şi pot să îmi urmez pasiunile pe toate planurile”, a declarat tânărul afacerist pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI