Milionarul care a înjurat-o pe Oana Roman în benzinărie. De la ce a pornit tot scandalul

Milionarul care a înjurat-o pe Oana Roman în benzinărie. De la ce a pornit tot scandalul
Oana Roman, înjurată de un milionar din România. Ce s-a întâmplat

Oana Roman a trecut printr-o situație neplăcută. Vedeta a mers într-o benzinărie, unde a dat nas în nas cu un milionar din România. Din păcate, ce s-a întâmplat întrece imaginația oricui, mai ales pentru că fiica lui Petre Roman a fost înjurată de bărbat.

Ce s-a întâmplat între Oana Roman și un milionar din România. Vedeta a fost jignită grav

Oana Roman este extrem de activă pe rețelele de socializare, așa că fanii ei au fost surprinși în momentul în care vedeta a publicat câteva filmulețe și le-a explicat tuturor că a fost înjurată de milionarul Dan Nicorescu chiar în timp ce se afla la o benzinărie din Capitală.

De la ce a pornit totul? Oana Roman a publicat mai multe filmulețe în care Dan Nicorescu o înjura în văzul lumii și le-a explicat fanilor că ea stătea pe margine în parcarea benzinăriei, așa că milionarul nu a avut loc să își parcheze mașina așa cum își dorea, iar acest lucru l-a enervat cumplit.

„Cu sunet vă rog. N-am apucat să filmez când era în dreptul meu și mă înjura și mai tare de mamă, de familie de morți și altele. Acest domn erudit și gentleman.

Care mă înjură pentru că stau pe margine în parcare și nu are loc de mine în minte dânsului. Foarte drăguț. Trăim în România!”, a scris Oana Roman pe InstaStory.

Oana Roman: ‘Cu bani nu cumperi nici educație, nici bun simț’

De asemenea, fiica lui Petre Roman a fost extrem de supărată pentru că acesta i-a adresat injurii legate de familie, așa că s-a decis să facă totul public și să le prezinte situația internauților, lăsând să se înțeleagă faptul că a rămas cu un gust amar când a observat ce comportament a avut milionarul.

„Acesta este nivelul de educație și maniere al unor oameni care consideră că doar prin bani ei reprezintă ceva. Neînțelegând că din păcate cu bani nu cumperi nici educație, nici bun simț, nici bune maniere.”, a mai adăugat Oana Roman pe InstaStory.

Cine este Dan Nicorescu, milionarul care a înjurat-o pe Oana Roman

Dan Nicorescu preferă să își ducă viața departe de ochii curioșilor. Acesta a început să facă afaceri în comerț în Turcia și Serbia încă de când avea 20 de ani, așa că, în 8 ani, a reușit să strângă primul milion de dolari. În zilele noastre, averea lui este estimată la un miliard de euro, potrivit Impact.ro.

El este din Târgoviște și a lucrat ca funcționar la Banca Românească, ocupându-se în prezent cu afaceri cu fier vechi. Cu toate că preferă să nu se implice în lumea mondenă, Dan Nicorescu este cunoscut pentru pasiunea lui costisitoare față de mașinile de lux.

Acesta nu se uită la bani când vine vorba de plăcerile sale, așa că are în garaj adevărate bijuterii pe patru roți printre care Bentley Continental GT, în valoare de 300.000 de euro, Lamborghini Aventador, 250.000 de euro, Aston Martin Superleggera, 350.000 de euro.

Dan Nicorescu se bucură și de cel mai rapid Ferraro din lume, Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro, dar și un Rolls Royce Phantom Coupe, 500.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI