Ce îi făcea fostei soții milionarul care și-a ucis bunica. Motivul pentru care a divorțat

Ce îi făcea fostei soții milionarul care și-a ucis bunica. Motivul pentru care a divorțat

Milionarul din Brașov, Dan Cămârzan, acuzat că și-ar fi ucis bunica în vârstă de 93 de ani, a avut probleme și cu fosta soție, pe care hărțuit-o și avea un comportament violent. Femeia s-a despărțit de el, după ce avusese o nuntă ca-n povești.

În a doua săptămână a lunii mai, milionarul brașovean Dan Cămârzan a revenit în atenția mass-mediei după ce a fost arestat sub acuzarea că și-ar fi ucis o rudă. În ultimul timp, nu se mai auzise nimic despre acest personaj, dar în urmă cu ceva ani, milionarul devenise una dintre cele mai cunoscute figuri de pe litoralul românesc al Mării Negre. Devenise aproape la fel de notoriu ca Radu Mazăre, dar sub alte auspicii.

Afaceristul atrăsese atenția presei și a rețelelor sociale prin stilul de viață opulent pe care și-l etala. El este milionarul care venea în fiecare weekend, în Mamaia, doar cu elicopterul, se plimba prin stațiune doar cu Lamborghini și se desfăta cu șampanii de 15.000 de euro sticla.

Privit din exterior, poate că mulți și-ar fi dorit să fie ca el, cu toate că n-ar recunoaște nimeni asta. În 2010, se estimase că avea o avere de 29 de milioane de euro.

În plan familial însă, era considerat un om foarte violent, dar schimbarea apăruse abia în momentul când a susținut că intrase într-o sectă numită Suveranii Născuți-Vii. De atunci, a început să aibă tot felul de idei sumbre. Nu întâmplător le-a spus polițiștilor recent că se consideră „trimisul lui Dumnezeu pe Pământ” și că „Dumnezeu lucrează prin el”.

Ce-i făcea milionarul brașovean fostei soții

Probleme a avut și cu fosta soție, care s-a separat de el din 2017 ca urmare a comportamentului bizar și violent. În 2018, femeia a divorțat de milionarul brașovean, dar a cerut ordin de protecția împotriva lui din cauză că a continuat să o hărțuiască.

Despărțirea în fapt a avut loc la data de 07.05.2017, iar la câteva zile de la separare pârâtul a început să publice pe pagina sa de Facebook mesaje care făceau referire la ea sau numele ei. De asemenea, pârâtul postează imagini video pe Facebook și YouTube în care face vorbire despre reclamantă și relația lor. Reclamanta primește mesaje pe telefon, Whatsapp, Facebook. Deși a blocat numărul de telefon al pârâtului, acesta îi trimite reclamantei mesaje de pe alte numere de telefon, se arată în ordinul de protecție obținut în instanță.

Milionarul îi trimitea mesaje fostei neveste pe toate căile, inclusiv prin email și făcuse rost și de alte numere de telefon, pentru că i-a fost blocat cel vechi, pe care femeia îl cunoștea.

Multe dintre mesaje fac referire la Dumnezeu, sunt scrise atât în limba română, cât și în limba engleză și nu exprimă idei clare. Reclamanta este deranjată de numărul acestor mesaje/postări care este de câteva zeci pe zi, fiind pusă într-o postură neplăcută și având un sentiment de temere.

În urma divorțului, fosta soție a rămas și cu un salon de înfrumusețare, dar nici acolo nu a scăpat de fostul soț.

Pârâtul vine în repetate rânduri la salon și perturbă activitatea, în condițiile în care nu are absolut nici o atribuție. Mai mult, își dorește ca în salonul pe care reclamanta îl deține să aducă cutia lui Iuda în care să se depună donații, cu scopul de a îndeplini toate dorințele pe care lumea le are în general de la Dumnezeu […].

Pe lângă ordinul de protecția pe care l-a impus instanța, Dan Cămârzan a fost obligat să urmeze și consiliere psihologică timp de șase luni. Se pare că nu l-a ajutat prea mult.