Un cunoscut milionar din Brașov, reținut pentru că și-a ucis o rudă: ”Este trimisul lui Dumnezeu!”

Un cunoscut milionar din Brașov, reținut pentru că și-a ucis o rudă: ”Este trimisul lui Dumnezeu!”
Milionarul care și-a ucis bunica se crede "trimisul lui Dumnezeu"

Un cunoscut milionar din Brașov a fost reținut, luni, sub acuzația de omor. Bărbatul este acuzat că și-a omorât o mătușă foarte în vârstă, iar în fața familiei și a polițiștilor a susținut că este „trimisul lui Dumnezeu pe pământ” și că „Dumnezeu lucrează” prin el.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani avea în anul 2010 o avere estimată la 29 de milioane de euro, susține Forbes. El a fost reținut, luni, pentru 24 de ore, urmând ca marți să fie prezentat judecătorilor de la Tribunalul Brașov cu propunerea de arestare preventivă. Dan Cămârzan este suspectat că și-a ucis o mătușă în vârstă de 93 de ani.

Dosarul a fost deschis deocamdată pentru moarte suspectă, iar anchetatorii așteaptă rezultatele analizelor efectuate de medicii legiști. Din primele informații, ar fi vorba despre moarte prin strangulare.

Milionarul care și-a ucis bunica se crede „trimisul lui Dumnezeu”

Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 09.36. Echipajul SMURD sosit la fața locului a încercat resuscitarea femeii și a solicitat sprijinul unui alt echipaj, dotat cu terapie intensivă mobilă, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

La audieri, bărbatul le-a spus anchetatorilor că el este „trimisul lui Dumnezeu” pe pământ și că „Dumnezeu lucrează” prin el, ceea ce denotă că ar putea avea probleme psihice. El mai are antecedente și ste judecat într-un alt dosar pentru lovire sau alte violențe. Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov l-a trimis în judecată, după ce s-a bătut cu o cunoștință într-un bar.

Milionarul brașovean este un controversat om de afaceri, printre investițiile sale numărându-se și dezvoltarea complexului rezidențial Tâmpa Gardens și Europe Residence. În urmă cu un an, el s-a făcut remarcat prin apartenența la grupul „suveranilor”, care contestă actele emise de autorități.