01 mart. 2024 | 23:10

Miliardarul de care nu ai auzit niciodată face nuntă: Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump şi alţii s-au „călcat în picioare” ca să fie şi ei prezenţi

Monden
Miliardarul de care nu ai auzit niciodată face nuntă: Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump şi alţii s-au
Miliardarul de care nu ai auzit niciodată face nuntă: Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump şi alţii s-au "călcat în picioare” ca să fie şi ei prezenţi

Un miliardar, care stă mai mereu retras, spre deosebire de alte nume cleebre, pregătește un eveniment ce va rămâne în istorie. Fiul său cel mic își va uni destinele cu femeia iubită, iar tatăl său se asigură că evenimentul este unul ca la carte. Va fi nunta secolului, participă numai personalități.

Nuntă mare în lumea milionarilor

Anant Ambani, fiul celebrului om de afaceri Mukesh Ambani, se pregătește să își unească destinul cu Radhika Merchant, iar tatăl său, una dintre cele mai influente și bogate persoane din lume, nu se lasă mai prejos când vine vorba de celebrarea acestui eveniment grandios.

Cu o avere estimată la 111 miliarde de dolari, conform Bloomberg Billionaires Index, Mukesh Ambani se află în fruntea companiei Fortune 500, Reliance Industries. Poziționat drept cea mai bogată persoană din Asia și al 11-lea cel mai bogat om din lume, Ambani senior nu face economii când vine vorba de nuntă.

Anant Ambani și Radhika Merchant urmează să se căsătorească în luna iulie, iar petrecerea pre-nunțială a cuplului va fi una memorabilă. Durând timp de trei zile, această sărbătoare va debuta vineri în Gujarat, India.

Într-un eveniment inedit, miercuri, 28 februarie, Ambani și viitoarea sa soție au organizat o cină comunală pentru 51.000 de locuitori locali din Gujarat, în satul Jogwad, aproape de Reliance Township din Jamnagar.

Tradiția familiei Ambani de a servi hrana comunității în timpul evenimentelor speciale a fost menționată în mai multe rânduri. Această cină comunală reprezintă un gest generos și o modalitate de a împărtăși bucuria și prosperitatea cu cei din jur.

Nume mari participă la eveniment

În plus, conform Reuters, la petrecerea pre-nunțială este așteptată să cânte Rihanna, detaliu care a stârnit deja interesul și entuziasmul fanilor. Un videoclip postat pe Instagram prezintă mai multe cutii de lemn transportate dintr-o sală de sosiri de la aeroport, cu o descriere care indică sosirea bagajelor lui Rihanna în India.

Într-un schimb de replici amuzant, când un fan a întrebat dacă a adus cu ea o casă pliantă, Rihanna a răspuns cu umor: „Scena nu încăpea în bagajul meu de mână.”

Orașul de coastă Jamnagar devine epicentrul unui eveniment spectaculos, în timp ce zeci de zboruri aduc personalități de talie mondială pentru a lua parte la cele trei zile de festivități înaintea nunții lui Anant Ambani, fiul cel mic al președintelui companiei petroliere Reliance Industries Limited (RIL), Mukesh Ambani, și a logodnicei sale, Radhika Merchant, fiica directorului executiv al Encore Healthcare, Viren Merchant. Încă de vineri, invitații de marcă încep să sosească în orașul indian, transformând evenimentul într-unul de amploare internațională.

Conform informațiilor furnizate de cotidianul Indian Express, lista invitaților numără aproximativ 2.000 de personalități politice și artistice de pe întreg globul, inclusiv vedeta internațională Rihanna, care va încânta audiența cu o interpretare specială, și celebrul iluzionist David Blaine, care a pregătit un număr de magie unic pentru această ocazie deosebită.

Printre distinșii invitați se regăsesc personalități politice de marcă precum premierul Qatarului, Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al Thani, fostul premier canadian Stephen Harper, fostul premier australian Kevin Rudd, fostul premier suedez Carl Bildt, consiliera și fiica fostului președinte american Donald Trump, Ivanka Trump, precum și fostul președinte al Boliviei, George Quirogaare.

Pe lângă aceștia, lista este completată de numeroși directori executivi de top din întreaga lume, printre care fondatorul Microsoft, Bill Gates, directorul general al Meta, Mark Zuckerberg, directorul general al Alphabet, Sundar Pichai, precum și președintele Saudi Aramco, Yasir Al Rumayyan, directorul general al Abu Dhabi National Oil Company, Sultan Al Jaber, directorul general al Walt Disney, Bob Iger, și președintele și directorul general al BlackRock, Larry Fink.

Ceremonia va fi una deosebită, cu viitoarea mireasă în fruntea unui alai impresionant de 200 de elefanți, oferind o imagine memorabilă. În același timp, mirele a adus o schimbare remarcabilă în viața sa, reușind să slăbească considerabil, trecând printr-un impresionant proces de transformare fizică.

De la o greutate anterioară de 200 de kilograme, el a reușit să scape de 108 kilograme în doar un an și jumătate, adoptând un „regim organic”. Această evoluție impresionantă nu doar că demonstrează determinarea și voința sa, ci subliniază și importanța unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro