Miki de la K-pital, măritată în sfârșit! Decizia săptămânii în showbizul românesc, după aproape 20 de ani de relație

Miki de la K-pital, măritată în sfârșit! Decizia săptămânii în showbizul românesc, după aproape 20 de ani de relație
Miki de la K-pital s-a măritat!

Fanii celebrei artiste abia așteptau să facă și acest pas! Miki de la K-pital s-a măritat. Solista a trecut pe la starea civilă cu partenerul pe care îl iubește deja de ani buni. Cum s-a petrecut totul?

Miki de la K-pital s-a măritat!

Cunoscuta artistă a făcut pasul cel mare la 48 de ani. Solista mărturisea în repetate interviuri că mariajul nu contează pentru ea și partenerul său, mai cu seamă că în spate au o relație care cu siguranță a trecut testul timpului. Iată că lucrurile s-au schimbat!

Mihaela Marinache a spus DA în fața ofițerului stării civile. Bruneta s-a căsătorit și în acte cu iubitul ei, Răzvan Constantinescu: „Ne-a făcut preotul o slujba religioasă, ca altfel nu puteam să fim nași.

Ne-am dus total nepregătiți, Răzvan era în pantaloni scurți, îmbrăcat lejer. Noi suntem de 15 ani împreună, nu ne prea interesează actele.” Cununia religioasă a avut loc în urmă cu doi ani, iar aceasta s-a petrecut în comuna Crevedia, Dâmbovița, loc unde s-a mutat recent:

„Ne-am cununat în Crevedia, am avut doar nașii cu noi, doctorul Bogdan Dimitrie Niculae, cu nevasta lui Marina, pe care îi cunosc de 16 ani! O să facem mai multe seri cu petreceri la noi acasă pentru că avem mulți prieteni!”, a declarat bruneta, pentru click.ro.

La ceremonie au participat doar nașii, iar Miki a hotărât să se îmbrace elegant, dar să nu poarte rochia de mireasă, ci una de vară vaporoasă, în nuanțe de roz: „Rochie de mireasă am mai îmbrăcat odată și nu mai sunt curioasă pentru că nu o rochie te face fericită!”, a mai spus solista pentru sursa menționată.

Ce spune despre reîntoarcerea în showbiz?

Vedeta a hotărât încă de mulți ani să părăsească lumina reflectoarelor, dar nu și muzica. Aceasta a continuat să iubească lucrul care a făcut-o cunoscută și este mulțumită de trecutul în domeniu de care s-a bucurat la maximum până într-un punct. Cea din urmă susține că nu-și mai găsea locul în lumea pubică, motiv pentru care a decis să plece din vizorul fanilor.

„Nu, dar am realizat că mi-ar fi benefic să reapar. Lumea uită, iar eu din asta trăiesc. Primii mei bani câştigaţi din muzică au fost 50 de dolari drept premiul întâi la un festival de muzică din Bucureşti. Şi pe ăia i-am dat în casă. Câştigând bani de mică din muzică, eu asta fac şi acum, nu am avut alt job. Asta e vocaţia mea”
Miki de la K-pital

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI