Mihai Trăistariu, surprins la întâlnire cu o femeie: „V-am povestit că am ales-o dintr-o multitudine”

Mihai Trăistariu, surprins la întâlnire cu o femeie: „V-am povestit că am ales-o dintr-o multitudine”
Artistul a spus totul

Mihai Trăistariu este unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc. El a anunțat recent că își dorește o relație și a reușit să și-o facă, la scurt timp. Artistul a postat prima fotografia cu o femeie, după ce a spus în spațiul public că este pregătit să intre într-o relație. Cântărețul a pus o poză cu el și o femeie, dar și un mesaj care dă de gândit.

Mihai Trăistariu are iubită?

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Cu toate acestea, cântărețul este și foarte controversat. El și-a uimit fanii atunci când și-a creat cont pe o rețea socială în care a început să posteze fotografii în ipostaze intime, iar unele chiar dezbrăcat complet, în schimbul unei sume de bani.

Acum, Trăistariu revine în atenția publicului și spune că își dorește o relație. În luna august, artistul s-a despărțit de iubita lui.

„Matrimoniale. Bărbos, mustăcios simpatic… caut fericirea” a scris artistul pe rețelele sociale.

„E adevărat că de un an sunt singur. Singur nu înseamnă neapărat singurătate, ci faptul că nu mi-am găsit perechea.

Am tot căutat-o, am tot postat, am tot căutat pe net. Primesc cereri, primesc oferte, dar sufletul meu nu consideră că mi-am găsit încă partenera perfectă și atunci dimineață, într-adevăr am făcut o postare și am scris: matrimoniale, bărbos, mustăcios, caut fericirea. Mi-am pus o poză nebărbierit”, a declarat Mihai Trăistariu.

Cum s-au distrat cei doi

Acum, el a postat o fotografie cu o femeie care îl apreciază enorm. Este vorba despre o admiratoarea de-a lui, iar cântărețul a prezentat-o ca cea mai mare fană. El a spus că este prima oară când se întâlnește cu ea și a vrut să îi acorde puțin din timpul lui.

„Ea e Adina. Cea mai mare admiratoare a mea.(…) Ne-am văzut azi pentru prima dată.(…) A fost cadoul meu… pentru ea.(…)

Am vrut să dăruiesc unui fan… o oră din viața mea, a fost descrierea artistului, la postarea sa de pe Facebook”, a declarat Mihai Trăistariu, pe pagina sa de Facebook 

„Dragilor… azi am avut o zi specială… M-am întors chiar acum de la întâlnirea cu cea mai mare admiratoare a mea la ora actuală 

V-am povestit că am ales-o dintr-o multitudine de fani și am vrut să i-l fac cadou pe… Mihai Traistaiu. Așa că …Fiind tot din Constanța, unde locuiesc și eu… am invitat-o în oraș și i-am dăruit o oră din viața mea.

Chiar am vrut s-o cunosc! E prea dedicată, prea pasionată de munca mea, de cariera mea, de viața mea, de orice fac și ce zic.

Mă susține și mă promovează cum nimeni n-o face! Și-atunci… merita toată atenția mea !Dimineață am postat tortul pe care mi-a promis că mi-l aduce seara.

Dar… surpriză …Pe lângă tort… mi-a mai adus un kilometru de cadouri, de ziua mea! Îi mulțumesc enorm pentru acest gest formidabil! Adina e un om minunat, cum rar mi-a fost dat să întâlnesc! Este o fire timidă, caldă, o ființă tare bună și cu foarte mult bun simț.

Mă bucur enorm că am cunoscut un om atât de fain… și i-am promis că ne vom mai vedea cu siguranță.(…)

P. S.: Am chemat-o să-i arăt și academia mea de arte din Constanța, pentru că-mi povestise că ar fi vrut să cânte cândva”, a scris Mihai Trăistariu, pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI