Mihai Trăistariu se reinventează! Ce surpriză colosală le-a pregătit fanilor (exclusiv)

Mihai Trăistariu se reinventează! Ce surpriză colosală le-a pregătit fanilor (exclusiv)
Mihai Trăistariu va cânta romanțe. Visul pe care l-a avut încă de la 19 ani devine, în sfârșit, realitate. Se va întâmpla în luna octombrie.

Mihai Trăistariu va cânta romanțe. Se va întâmpla în luna octombrie a acestui an, la Festivalul Național de Romanțe „Crizantema de aur” de la Târgoviște. Interpretul a trecut deja de etapa de preselecție, potrivit dezvăluirilor făcute de chiar de către el. Mihai Trăistariu va interpreta o romanță compusă de nimeni altul decât Horia Moculescu, cu care artistul voia să colaboreze de mult timp pentru cel puțin o piesă. Iată ce surpriză a pregătit fanilor cântărețul din Constanța!

Mihai Trăistariu va cânta romanțe

În urmă cu câteva luni, Mihai Trăistariu a avut ideea de a interpreta la Festivalul Național de Romanțe „Crizantema de aur” de la Târgoviște. Deși altora li s-a părut o idee năstrușnică, artistul nu a văzut deloc acest eveniment ca fiind imposibil.

Primul impuls a fost să îl sune pe Horia Moculescu, cu care a vrut să colaboreze de multă vreme. Încă de pe vremea când avea 19 ani și a participat la Festivalul de muzică ușoară românească Florentin Delmar. Zis și făcut, cântărețul din Constanța a pus mâna pe telefonul și i-a propus lui Horia Moculescu să colaboreze cu el. Acesta din urmă a fost foarte încântat de propunere, pe care a și acceptat-o.

„Totul a început cu participarea mea la Festivalul de muzică ușoară românească Florentin Delmar. Am ocupat atunci locul doilea. Mi-am luat premiul și m-am întors la Iași. Eram student la matematică. Nu aveam planuri legate de muzică. Dar peste o săptămână mi-a căzut în mână o publicație în care Horia Moculescu, președintele juriului concursului respectiv, susținea că există un băiat din Piatra Neamț care va face carieră în muzica ușoară românească. Adică eu!

Ăla a fost declicul pentru mine. Mi-am spus că dacă cineva de calibrul lui Horia Moculescu face o asemenea afirmație, atunci e ceva de capul meu. A fost ca și cum aș fi primit un șut în fund! Și mi-am jurat că voi colabora cu el pentru măcar o piesă. Măcar una! Anii au trecut, dar totul se va împlini în octombrie, la acest festival de romanțe. Am trecut deja și de preselecție”, a dezvăluit Mihai Trăistariu, pentru Impact.ro.

Câți bani câștigă Mihai Trăistariu pe zi

În altă ordine de idei, amintim că Mihai Trăistariu și-a propus ca în vara acestui an să își mărească veniturile. Artistul din Constanța și-a propus să cânte în sezonul estival în aproape 20 de locuri de pe litoral și se pare că cele hotărâte i-au adus succes pe plan financiar. Iată câte sute de euro câștigă Mihai Trăistariu pe zi!

Mihai Trăistariu a doborât toate recordurile obținute până acum. Cântărețul susține că, la finalul unei zile, are cel puțin 1.000 de euro în buzunar, câștigați din interpretări muzicale. Bineînțeles, plata se face în funcție de durata concertului.

Cele mai mari venituri obținute de Mihai Trăistariu au fost înregistrate la zilele orașelor sau la nunți, când pentru 45 de minute de muzică, ia 1.500 de euro.

Citește și: Dramele din viața lui Mihai Trăistariu. Care a fost cel mai greu moment din viața lui: „Am fost foarte supărat pe Dumnezeu” EXCLUSIV

Totodată, artistul din Constanța câștigă foarte bine și din investițiile pe care le-a făcut în imobiliare. Cântărețul deține, aproape de mare, mai multe apartamente pe care le-a cumpărat prin credit bancar și pe care le oferă spre închiriere.

Urmăriți Playtech.ro și pe