07 dec. 2023 | 14:30

Mihai Trăistariu a prevestit retragerea României de la Eurovision: ”Televiziunea s-a supărat, că nu mai merită” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Mihai Trăistariu a prevestit retragerea României de la Eurovision: ”Televiziunea s-a supărat, că nu mai merită” VIDEO EXCLUSIV
Mihai Trăistariu, reacție despre Eurovision 2023

În cadrul interviurilor PlayTalk cu Rebeka Pascu, Mihai Trăistariu ne-a mărturisit, în urmă cu câteva zile, planul lui de a reparticipa la Eurovision, dacă România nu se retrage în urma rezultatelor catastrofale de anul trecut. Din păcate, previziunile artistului s-au confirmat, iar astăzi vestea că România nu va mai participa la Eurovision a fost anunțată oficial.

Previziunile lui Mihai Trăistariu privind participarea României la Eurovision

De asemenea, Mihai Trăistariu și-a anunțat fanii că are pregătită o piesă cu ”iz internațional”, care îi va deschide poarta către o nouă participare în cadrul competiției Eurovision.

”E adevărat că am anunțat cu surle și trâmbițe că am o piesă de Eurovision, din Finlanda. Niște producători de acolo mi-au trimis-o. Piesa este super. Are iz internațional, acum o înregistrez săptămâna care vine. Am făcut două demo-uri la ea ca să văd cum ar suna. Mi se pare wow.

Doamne ajută să participe România, că s-ar putea ca anul ăsta România să nu mai participe, ceea ce ar fi horror”, a transmis Mihai Trăistariu.

El a povestit și motivele pentru care țara noastră ar putea lua această decizie, mai exact, este vorba despre rușinea trăită de România după ce participantul de acum un an, Teodor, a obținut zero puncte.

”Televiziunea s-a supărat, că nu mai merită. Dar merită, că am avut și vârfuri. Eu când am fost, am fost în vârf, Luminița, Paula Seling. Deci, au fost și rezultate bune, trebuie să o iei și așa”, a declarat Mihai Trăistariu.

CITEȘTE ȘI: Mihai Trăistariu anunță că va participa la Eurovision, după ce s-a aflat că România s-a retras. ”Trebuie ales un juriu cu cap!”/ ”Piesa mea a costat până acum 20.000 de euro!” EXCLUSIV

Ce îi sfătuiește artistul pe viitori participanți la Eurovision

Rebeka Pascu l-a întrebat pe artist ce consideră că ar trebui să aibă în vedere tinerii talentați care vor să participe la această competiție internațională, având exemplul eșecului din 2022.

Într-o declarație surprinzătoare, Mihai Trăistariu a recunoscut că a vorbit cu Teodor, reprezentantul României de anul trecut, afirmând că acesta avea o voce foarte bună.

Celebrul artist a povestit că l-a jurizat pe Teodor când era mai mic, iar viitorul în lumea muzicii părea promițător. Mihai a mai povestit că înainte să se înscrie la Eurovision, Teodor i-a trimis piesa și i-a cerut părerea.

”Înainte să se înscrie mi-a trimis piesa și m-a întrebat. Mihai ce părere ai de melodia asta. Era în limba română și i-am zis.
Măi, dacă ai face-o în engleză, ar fi o schimbare, iar stilul asta rock, nu e neapărat pentru Eurovision. E riscant. Poate să placă la maximum sau poate să nu placă deloc”, a povestit Mihai.

CITEȘTE ȘI: Mihai Trăistariu critică dur filmele de pe Netflix, cu Liviu Vârciu și Codin Maticiuc: ”Filmele românești sunt ca manelele în muzică” EXCLUSIV

În ciuda reținerii artistului legată de succesul acestei melodii, Teodor a câștigat preselcția pentru România. Ulterior, Mihai Trăistariu a fost întrebat de către presă ce părere are de reușita lui Teodor. Se pare că și de această dată, artistul prevedea un eșec, pe semne că experiența sa în zona muzicală își pune amprenta semnificativ.

”Părerea mea e că, această melodie, chiar dacă Teodor are o voce foarte bună, nu va trece în finala Eurovision. Și așa a fost, nu a trecut mai departe, a rămas în semifinală.

Pentru că nu era o piesă wow, nicio voce wow, el care are o voce super. Nu îl punea în valoare!”, a adăugat Mihai Trăistariu.

Cum face față Mihai Trăstariu haterilor de pe rețelele sociale?

Mihai Trăistariu a povestit că are o activitate intensă pe rețelele sociale, însă se confruntă, ca orice alt artist, cu mulți hateri puși pe creat divergențe. Artistul ne-a dezvăluit cum reușește să depășească aceasta energie negativă transmisă de către oamenii care nu-l iubesc.

Dacă la început îi bloca pe utilizatorii care nu îl apreciază, acum, artistul s-a resemnat cu ideea că toți colegii de breaslă au parte de persoane care vor avea cuvinte de laudă sau de insultă, așa că, a decis să ignore comentariile răutăcioase, fără să mai dea curs discuțiilor interminabile și bârfelor, pe care unii abia le așteaptă.

”M-am uitat puțin la colegi, la Delia, de exemplu. Sau la Andra. Toți au hate. Să nu crezi că sunt iubiți așa, la un milion de comentarii să vezi doar ”eu te iubesc”. Când am văzut ce scriu și acolo, am zis, dacă lor le scrii așa, eu ce să mai zic. Atunci i-am lăsat în pace”, a mărturisit Mihai, în exclusivitate pentru Playtech.

CITEȘTE ȘI: Suma amețitoare pe care Mihai Trăistariu o va câștiga la Revelionul 2024: ”Va fi o noapte plină, dar bănoasă”. Tariful solistului EXCLUSIV

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro