Mihai Rotaru râde de Gigi Becali, după ce FCSB a jucat cu juniorii: „Să o țină tot așa”

Mihai Rotaru râde de Gigi Becali, după ce FCSB a jucat cu juniorii: „Să o țină tot așa”
Mihai Rotaru nu avea speranțe prea mari că FCSB o va încurca pe CFR Cluj

FCSB a fost acuzată de non-combat după prestația lamentabilă din partida cu CFR Cluj, scor 0-2. Așa cum a promis, Gigi Becali a trimis mai mulți juniori în teren, iar FCSB nu a pus probleme campioanei. După acest rezultat, ardelenii au revenit pe primul loc în clasamentul Ligii 1. CSU Craiova nu a mai jucat partida de la Giurgiu, cu Astra, după ce mai mulți jucători ai gazdelor au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Patronul celor de la Craiova, Mihai Rotaru, a ironizat decizia lui Becali, care le-a pus clujenilor victoria pe tavă.

FCSB, acuzată de non-combat după ce a fost învinsă de CFR Cluj. Ce i-a transmis Rotaru lui Gigi Becali

„Îi felicităm, fac o muncă foarte bună. Să o țină tot așa, vor ajunge foarte sus, la anul vor fi mai sus. Îi felicităm și ar putea să o țină așa și un sezon întreg, de ce nu?”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Gigi Becali a declarat chiar și înaintea partidei pe care echipa sa a pierdut-o că nu vrea să o încurce pe CFR Cluj. Patronul FCSB a precizat că este mai corect ca echipele din fruntea clasamentului să se dueleze între ele pentru titlu, în ultima etapă. Becali a vrut astfel să se răzbune pe Rotaru pentru un episod din urmă cu trei ani. Atunci, CSU Craiova a trimis juniorii în finalul sezonului în partida cu Viitorul. La acel moment, formația lui Gheorghe Hagi se lupta cu FCSB pentru titlu în Liga 1. Viitorul s-a impus în fața Craiovei și avea să câștige acel campionat.

CSU Craiova și CFR Cluj se vor înfrunta în ultima etapă din Liga 1, iar învingătoarea își asigură titlul. Dacă oltenii vor obține victoria în partida restantă cu Astra, ei vor avea la dispoziție și rezultatul de egalitate. În caz contrar, CFR Cluj ar fi campioana României dacă obține egalul la în Bănie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI