FCSB a oficializat un nou transfer! Cine este atacantul pe care Gigi Becali l-a vrut cel mai mult

FCSB a oficializat un nou transfer! Cine este atacantul pe care Gigi Becali l-a vrut cel mai mult
Gigi Becali a mai luat un jucător liber de contract, atacantul Alexandru Buziuc

FC FCSB a făcut o nouă mutare surprinzătoare pe piața transferurilor. A fost oficializată a treia achiziție a verii, după Marius Briceag și Sergiu Buș. Și de această dată este vorba despre un jucător care rămâne liber de contract, Alexandru Buziuc. Atacantul în vârstă de 26 de ani vine de la Academica Clinceni, echipă aflată în sfera de influență a lui Becali. În actualul sezon de Liga 1, Buziuc a marcat cinci goluri pentru formația ilfoveană și a dat două pase decisive. În 35 de partide. Mai are și două jocuri în Cupa României, fără vreo reușită.

Alexandru Buziuc, transferat la FCSB după ce l-a încântat pe Gigi Becali. Are 10 goluri în toată cariera în Liga 1

Alexandru Buziuc a fost adus la insistențele lui Gigi Becali. Creditorul FCSB a fost atras de calitățile atacantului de la Clinceni, dar și de posibilitatea de a-l transfera fără un efort financiar. Becali a vorbit chiar joi despre intenția de a-l achiziționa pe Buziuc. La început a încercat să nu divulge numele atacantului, dar a cedat după câteva secunde.

„E român și îmi place mie. Voi râdeți, dar îmi place mie de el. Râdeți că nu are nume, dar așa îmi place. E ăsta de la Clinceni, numărul 9. Buziuc, da! Îmi place de el și am încredere mai mare în el decât în Debeljuh! Dacă e să dau bani pe ei, dau puțini bani”, anunța Gigi Becali încă de joi.

Alexandru Buziuc și-a făcut debutul în Liga 1 pentru FC Vaslui, în sezonul 2012-2013, dar a prins puține meciuri la moldoveni. Are un total de 10 goluri marcate în Liga 1. În afara celor cinci din acest sezon a mai înscris de cinci ori pentru Gaz Metan Mediaș. Iar în sezonul trecut, Buziuc a marcat de șapte ori pentru Academica Clinceni, în liga a doua. Este cotat la 325.000 de euro, conform nemților de la Transfermarkt.de.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI