Mihai Petre, val de critici dure după ce i-a făcut asta soţiei sale la Asia Express: „Să nu te mai lași călcată în picioare de acest individ”

Mihai Petre, val de critici dure după ce i-a făcut asta soţiei sale la Asia Express: „Să nu te mai lași călcată în picioare de acest individ”
Ce i-au transmis fanii Elwirei

Mihai Petre și Elwira participă la Asia Express sezonul 4, Drumul Împăraților.

Cei doi au de înfruntat multe obstacole și, așa cum era de așteptat, au apărut și momente tensionate, care s-au lăsat cu reproșuri și discuții.

Mihai Petre, tras la răspundere pentru comportamentul față de Elwira

Cei doi coregrafi s-au căsătorit în 2008 și au împreună două fetițe, de 7 și 3 ani.

Chiar de la începutul competiției, cei doi au întâmpinat probleme pe trasee și chiar au început să aibă câteva discuții.

Mihai Petre și-a canalizat nemulțumirile asupra celor din jur, ceea ce a dus la antipatia publicului.

Mai mult, internauții îl acuză pe coregraf că nu se comportă bine cu soția lui.

„Dați dovadă de multă răbdare și diplomație cu Mihai, soțul 🌹🙂”, a fost unul dintre comentariile la postările Elwirei.

„Încearcă să nu te mai lași călcată în picioare de acest individ care este soțul tău. Peste câțiva ani fetele tale se vor uita pe Internet și oare ce vor spune? Dacă în fața camerelor de vedere se comportă așa, în casă nici nu vreau să mă gândesc”, a mai scris cineva.

De altfel, și Mihai Petre a fost tras la răspundere direct pe pagina lui. El a primit comentarii în care i se reproșa că se comportă urât cu toată lumea.

„Petre, din dorința de a câștiga, este agresiv cu toată lumea, șoferi, lumea de pe stradă… Urât comportament. / Comportamentul lui Mihai lasă de dorit, atât față de soția lui, cât și față de ceilalți”, au fost câteva dintre comentarii.

Fanii le-au luat apărarea celor doi

Desigur, au existat și voci care le-au luat apărarea celor doi soți. Fanii acestora le-au transmis să nu ia în considerare criticile pe care publicul le aduc la adresa lor.

„Sper să nu citească concurenții mizeriile pe care le scrieți aici. Emisiunea asta ar trebui să fie una de divertisment, dar nu se poate cu românul, întotdeauna atât de perfect.

Trebuie să jignească, să critice, să arunce cu rahat, să își exprime neapărat refulările și răutatea prin comentarii. Relaxați-vă, fraților și bucurați-vă de emisiune

/ Un cuplu echilibrat, sunt fairplay; Elwira, ce femeie frumoasă și blândă! Este și fairplay și competitivă. Își merită premiile! Este splendidă!/ Ce familie frumoasă!”, au scris internauții despre cei doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI