Ce au făcut Mihai Petre și soția sa pentru a câștiga o probă la Asia Express. Toți au rămas mască

Ce au făcut Mihai Petre și soția sa pentru a câștiga o probă la Asia Express. Toți au rămas mască
Ce au facut Mihai Petre si sotia sa pentru a castiga o proba la Asia Express. Toti au ramas masca

Mihai Petre și soția lui, Elwira, sunt dispuși să facă orice pentru a câștiga probele de la Asia Express. Cel mai recent gest al celor doi concurenți a uimit pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta să-i vadă în așa ipostază. Despre ce este vorba. Imginile sunt savuroase!

Mihai și Elwira Petre au recurs la un gest incredibil pentru a câștiga o probă la Asia Express

Mihai și Elwira Petre vor cu ardoare să fie cei mai buni în competiția vedetă de la Antena 1. Cuplul a avut o probă dificilă la Asia Express – Drumul Împăraților. Deoarece regulamentul prevedea ca cei doi să ajungă într-un port celebru din Turcia, cu feribotul, au fost nevoiți să recurgă la un gest la care niciodată nu s-ar fi gândit. Ce au făcut celebrii concurenți.

Mihai și Elwira Petre fac o echipă excelentă nu doar pe scena de dans, ci și ca parteneri de competiții. Cei doi au dovedit că sunt una dintre cele mai descurcărețe echipe de la Asia Express. Recent, concurenții au demonstrat că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești ceva cu adevărat. O probă i-a pus pe jar pe cei doi.

Imaginile cu cei doi concurenți sunt savuroase

Celebrii concurenți nu au mai ținut cont de nimic atunci când a trebuit să ia decizii rapide pentru a câștiga proba dificilă la Asia Express – Drumul Împăraților. În acest sens, pentru a ajunge într-un port cunoscut din Turcia, s-au ascuns în portbagajul unei mașini pentru a putea fi transportați de către un localnic. Imaginile vorbesc de la sine. (Vezi FOTO în GALERIE).

Primul care a intrat în portbagaj a fost Mihai Petre, urmat apoi de frumoasa lui soție, Elwira. Cei doi soți au mărturisit că niciodată nu au recurs la un astfel de gest. Mai mult, nici nu se așteptau să se ascundă vreodată într-un astfel de loc. Dar iată ce face competiția din om.

”Am hotărât să ne ascundem, înainte de intrarea în bac. N-am stat niciodată în viața noastră în portbagaj. Ăsta e doar începutul, mi se pare imposibil. Noi ne-am imaginat că o să stăm o oră și jumătate, două ore, nu știam cât durează, poate prindem primul bac, poate nu”, au declarat Mihai și Elwira Petre.

Momente de neuitat în competiția Asia Express – Drumul Împăraților

La scurt timp după ce s-au ascuns în portbagajul mașinii, Mihai Petre a relizat că nu are aer. Așa că i-a cerut șoferului să dea mai în față bancheta din spate, pentru mai mult spațiu. La rândul ei, Elwira și-a adus aminte de scenariile pe care le vădea doar în filme, dar care acum s-au transformat în realitate, în competiția Asia Express – Drumul Împăraților.

Mihai Petre și soția sa, Elwira Duda, au aceeptat provocarea lansată de competiția Asia Express de la Antena 1, însă nu s-au așteptat ca probele să fie atât de dure.

”Noi suntem competitivi, ne dorim să câștigăm, cred că mai presus va fi experiența pe care o vom avea”, a mai spus fostul jurat de la „Românii au talent”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI