Mihai Neșu trece prin momente cutremurătoare. A murit la doar 28 de ani

Un angajat de-al lui Mihai Neșu a murit la vârsta de 28 de ani

Fostul fotbalist Mihai Neșu trece prin momente foarte grele. Un apropiat de-al său a murit, la doar 28 de ani, după o luptă crâncenă cu o boală nemilioasă. Tânărul era angajat la Fundația Mihai Neșu și anul trecut a aflat că suferă de leucemie.

Un angajat de-al lui Mihai Neșu a murit la vârsta de 28 de ani

Angajatul și prietenul lui Mihai Neșu, Vasile Bâlc, era bolnav de leucemie și avea nevoie de un transplantul de măduvă, dar din păcate, nu a mai apucat să îl facă. Anunțul foarte trist a fost făcut de colegii săi, pe pagina de Facebook a fundației, după ce în urmă cu doar câteva ore tot ei scriau că Vasile a intrat în comă.

„Vasile e un suflet frumos, aşa l-am cunoscut, un om vesel, darnic, puternic, care a vrut să lupte până în ultima clipă pentru viaţă. Ne-a dat o lecţie de viaţă. Ştim că de acolo de sus va fi cu noi, cu toţi cei ai fundaţiei, cu toţi cei dragi ai lui, în toate locurile în care a fost şi pe care ar mai fi vrut să le vadă”, au scris colegii.

Un angajat de-al lui Mihai Neșu a murit la vârsta de 28 de ani
Un angajat de-al lui Mihai Neșu a murit la vârsta de 28 de ani

Vasile spera să se opereze în Austria

Anunțul venit din partea membrilor asociației a venit alături de mai multe poze cu Vasile surprins în momentele în care ajuta copii veniţi la tratamente la centrul fundaţiei.

Vasile Bâlc, născut în Carei, a ajuns în Oradea în anul 2014, când s-a înscris la Facultatea de Geografie, Turism şi Sport, la programul de Kinetoterapie şi motricitate specială. După un an, s-a şi angajat în cadrul Fundaţiei Mihai Neşu, unde a tratat zeci de copii cu dizabilităţi, fiind specializat în Therasuit Therapy şi în hidroterapie.

În iarna lui 2019, atunci când avea doar 27 de ani, a fost diagnosticat cu leucemie. Tânărul a trecut prin patru ședințe chinuitoare de chimioterapie, iar familia şi fundaţia încercau să strângă bani pentru transplantul de măduvă care i-ar fi putut da încă o șansă la viață.

Din păcate, Vasile a făcut pneumonie chiar la începutul lunii iulie, din cauza imunității scăzute. Tânărul era un adevărat luptător și spunea că va trece și de această cumpănă, pentru a merge în Austria, unde să fie supus intervenției chirurgicale. Operația costa 150 de mii de euro, iar Vasile reușise să strângă 45.000 de euro, însă tânărul a murit luni dimineață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI