VIDEO. Mihai Neșu, mesaj emoționant la aniversarea de 50 de ani a clubului Utrecht! Patronul echipei și-a stăpânit cu greu lacrimile

Mihai Neșu a transmis un mesaj emoționant la aniversarea a 50 de ani de existență a clubului Utrecht

Mihai Neșu a ținut să transmită un mesaj pentru clubul Utrecht, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de existență. Mesajul a fost vizionat și de Frans van Seuremen, patronul echipei la care fotbalistul român a suferit o gravă accidentare, în 2011. Acesta a fost vizibil emoționat și și-a stăpânit cu greu lacrimile. Mihai Neșu a jucat la FC Utrecht timp de trei ani, între 2008 și 2011. A evoluat în 86 de partide pentru formația olandeză și a reușit să marcheze două goluri.

Mihai Neșu s-a accidentat în timpul unui antrenament la Utrecht, pe 10 mai 2011

„Felicitări pentru sărbătorirea a 50 de ani de istorie. Sunt foarte fericit că am putut fi și eu o parte din istoria acestui club. Salutări din România și sincere felicitări pentru Frans van Seumeren, care a salvat clubul în momentele dificile”, a spus Mihai Neșu în filmarea care a fost publicată de Fox Sports Olanda.

Patronul lui FC Utrecht, Frans van Seuremen, a văzut filmulețul cu urările lui Mihai Neșu în timpul unei emisiuni de pe postul Fox Sports Olanda și a fost vizibil mișcat de cuvintele românului. A reușit cu mare greutate să își stăpânească emoțiile.

Mihai Neșu a fost printre cei mai apreciați jucători de către fanii celor de la Utrecht.

Accidentarea lui Mihai Neșu a avut loc pe 10 mai 2011, la o ședință de antrenament, când românul s-a ciocnit de un coechipier, Alje Schut, și a rămas întins pe gazon. A fost operat ulterior, iar medicii au stabilit că are o vertebră cervicală ruptă. După teribila accidentare, Mihai Neșu a deschis o fundație pentru ajutarea copiilor cu dizabilități. În decembrie 2019 a anunțat lansarea unei campanii pentru strângerea de fonduri necesare pentru construirea unui centru modern de recuperare medicală pentru copiii cu boli neurologice sau care sunt imobilizați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI