Momente de groază în Constanța, după ce o femeie a murit sub privirile îngrozite ale soțului: „Pui, zi ceva să te aud! Luptă pentru copiii noștri”

Accident îngrozitor în Constanța. Momente de groază după ce o femeie a murit sub privirile îngrozite ale soțului: "Pui, zi ceva să te aud! Luptă pentru copiii noștri" Sursă foto ilustrativă: timponline.ro

Momente demne de un film de groază au avut loc pe un drum din localitatea Chirnogeni, județul Constanța, după ce o tânără de 29 de ani a murit în urma unui grav accident. Femeia se afla alături de șofer, atunci când mașina în care se afla s-a izbit puternic de un copac.

Cum s-a produs nenorocirea

Tragicul accident a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 6:15. Femeia împreună cu iubitul său, în vârstă de 32 de ani, se aflau într-un Logan în momentul în care șoferul a pierdut controlul volanului la ieșirea din localitatea Chirnogeni spre Negru Vodă, intrând cu mașina într-un copac aflat pe marginea drumului.

În urma impactului extrem de violent, iubita tânărului, care se afla pe scaunul din dreapta a murit pe loc. Martorii care se aflau în zonă au filmat imaginile groazei ulterior, dar acestea nu au putut fi integrate integral. Iubitul femeii a suferit răni ușoare, fiind transportat la cel mai apropiat spital. Când a realizat ce s-a întâmplat, bărbatul nu și-a putut reveni din șoc, încercând să-și strige neîncetat iubita și mama celor doi copii ai săi. Acesta i-a intrebat disperat pe oamenii aflați să acorde primul ajutor dacă iubita lui este în viață.

„Ce fac eu fără ea, Doamne? Pui, zi ceva să te aud! N-am dormit, am alunecat…Zi ceva că nu mai pot. Doamne, am doi copii cu ea. Pui, luptă pentru copiii noștri„, se aude șoferul în timp ce pompierii încercau să scoată trupul femeii dintre fiare.

Ce au declarat autoritățile. Opt pompieri au intervenit la fața locului

În urma accidentului, șoferul a fost aruncat în afara autoturismului, în timp ce pentru a scoate corpul fetei imobilizat între fiare a fost nevoie de intervenția a opt pompieri.

Au intervenit 8 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD B și o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C. La fața locului au fost găsite 2 victime, dintre care una încarcerată.

Colegii au extras pasagerul din autoturism, inconștient, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, medicii fiind nevoiți să declare decesul. Cea de-a doua victimă a fost transportată la spital cu traumatisme multiple. La locul accidentului a fost și o ambulanță SAJ“, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea, potriivt observatornews.ro.

Momentan polițiștii cercetează cauzele accidentului, neștiindu-se ce se va întâmpla cu cei doi copii ai cuplului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI