Mihai Morar, înlocuit la Răi da` Buni, la Antena Stars. Cine îi va lua locul prezentatorului

Mihai Morar, înlocuit la Răi da` Buni, la Antena Stars. Cine îi va lua locul prezentatorului
Mihai Morar nu va mai prezenta emisiunea Răi da' Buni

Mihai Morar a fost înlocuit la emisiunea Răi da’ Buni, de la Antena Stars. Locul său va fi luat de o altă vedetă, pe care sigur ai mai văzut-o pe micul ecran.

Mihai Morar prezintă de mai mult timp emisiunea Răi da’ Buni, dar de această dată, va trebui să-ți iei adio de la el, fiindcă n-ai să-l mai vezi în această postură. În locul lui va veni Ana Morodan, una dintre cele mai…interesante vedete din showbizul românesc.

De ce nu va mai fi Mihai Morar gazda emisiunii Răi da’ Buni

Această „rocadă” făcută la Antena Stars este doar temporară, adică e valabilă doar pentru seara zilei de 24 mai.

Mihai Morar nu mai poate prezenta emisiunea din această seară pentru că, împreună cu Daniel Buzdugan. sunt plecați la Galați, unde pregătesc evenimentul Forța Zu, care, anul acesta, va avea loc pe stadionul Dunărea. Cei doi moderatori de la Radio Zu, care aparține Antenelor, vor să se asigure că va fi un eveniment care se va ridica la înălțimea așteptărilor fanilor.

Cine este Ana Morodan

ana morodan
Ana Morodan va prezenta emisiunea Răi da’ Buni pe 24 mai

Până când va reveni Morar, va trebui să te mulțumești cu prezența Anei Morodan, care știe cum să atragă atenția în jurul său. De fapt, din cauza comportamentului ei a ajuns să fie tot mai cunoscută în ultimii ani.

Ea este una dintre primele bloggerițe de succes din România și a devenit mai cunoscută în lumea mondenă după ce a prezentat, o vreme, emisiunea Nuntă cu scântei, de la Antena 1. Contractul ei pentru a rămâne pe postul de prezentatoare nu s-a prelungit din cauza audiențelor destul de scăzute pe care le-a avut emisiunea.

ana morodan
Ana Morodan a fost concurentă la Asia Express

Ana Morodan se lăuda la un moment dat că atunci când a venit de la Arad (orașul ei de origine) în București, pe la vârsta de 24 de ani, avea în buzunar doar 200 de lei. A reușit singură să-și facă un rost în viață, după ce a renunțat să mai profeseze Dreptul, domeniu în care se pregătise la facultate.

A ales să fie o bloggeriță de succes și a reușit la acea vreme. De aici, ea și-a lărgit sfera de activitate și și-a deschis și un magazin online de haine și un cont de YouTube.

La începutul acestui an, a fost și concurentă la Asia Express, dar n-a fost chiar cea mai fericită experiență a sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI