Răzvan Ciobanu urma să plece la Asia Express, pentru a sta departe de droguri. A acceptat pe loc oferta de la Antena 1

Apropiații lui Răzvan Ciobanu spun că acesta se hotărâse să plece la emisiunea Asia Express, cu puțin timp înainte să se întâmple tragedia. Tocmai acceptase oferta celor de la Antena 1 și a crezut că va fi oportunitatea perfectă ca să scape de dependența de droguri.

Deja nu mai este niciun secret că Răzvan Ciobanu consuma periodic droguri și chiar ajunsese să se plângă apropiaților de dependență. Înainte să moară în tragicul accident de mașină din a doua zi de Paște, creatorul de modă se hotărâse să participe într-una dintre cele mai solicitante emisiuni ale momentului – Asia Express.

Este o emisiune organizată și difuzată de Antena 1 și presupune o competiție între mai multe perechi de vedete, care intră într-o cursă cu mai multe probe grele, urmând un traseu prestabilit, prin diverse țări din Asia. Este o competiție foarte grea și de lungă durată, care pune la încercare rezistența fizică și psihică. Foarte multe vedete, chiar și cei mai sportivi, s-au plâns de dificultatea traseului și de condițiile în care trebuie să doarmă și să mănânce.

Răzvan Ciobanu a acceptat pe loc oferta Antenei 1

În ciuda reputației nu tocmai optimiste a emisiunii, se pare că Răzvan Ciobanu a vrut să fie unul dintre concurenți, ceea ce înseamnă că era atât de disperat să scape de monotonia din România și de dependența de droguri, încât ar fi făcut orice. Se lăsase și de droguri pentru a face față competiției, după cum s-ar fi destăinuit el apropiaților.

Cu puțin timp înainte de accident, el primise prin fax o ofertă bună de la Antena 1 pe care ar fi acceptat-o pe loc.

În dimineața zilei de 29 aprilie însă, Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident, în localitatea Săcele, dinspre Năvodari, în județul Constanța. Mașina de teren pe care o conducea a ieșit de pe drumul județean și a mers peste 800 de metri pe câmp, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat pe o distanță de 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Mașina s-a rostogolit, a rupt câțiva copaci, iar apoi s-a oprit pe roți, iar trupul creatorului i-a fost găsit lângă mașină.

Cât ar câștiga vedetele care participă la Asia Express

Ca urmare a gradului de dificultate a probelor competiției, se câștigă destul de bine la Asia Express. Evident, sunt doar zvonuri, nu se știe nimic cert despre sumele încasate de vedete la astfel de emisiuni. În România e o „tradiție” a confidențialității salariilor, indiferent de domeniul în care lucrezi, ca și cum acestea ar fi ilicite și nu trebuie să știe nimeni.

Despre Bianca Drăgușanu, care a ieșit repede din competiție după ce s-a plâns de condițiile din India, se zvonește că ar fi luat „dintr-un foc” 20.000 de euro doar pentru participare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI