10 dec. 2019 | 07:58

Mihai Morar, declarația care i-a uimit pe toți: ”Am trei copii cu două femei!”

Monden
Mihai Morar, declarația care i-a uimit pe toți: ”Am trei copii cu două femei!”
Mihai Morar, declarația care i-a uimit pe toți

”Felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim” – astfel poate fi descrisă povestea pe care o trăiește acum Mihai Morar. O familie minunată, mare, trei copii, dar cu două femei. Declarația omului de televiziune care i-a uimit pe toți. 

Mihai Morar, declarația care i-a uimit pe toți

Mihai Morar (38 de ani) prezintă emisiunea matinală la Radio Zu, alături de Daniel Buzdugan, și show-ul ” Răi da’ Buni” de pe Antena Stars. În trecut, a fost jurat la emisiunea X Factor, în primul sezon, unde a câștigat cu Andrei Leonte. Cât despre rădăcini, acesta a crescut într-o familie iubitoare, copilăria sa în Baia Mare fiind una extrem de fericită, așa cum mărturisește de fiecare dată când este întrebat. Când vine vorba despre ceea ce i-a fost dat mai departe de prima etapă a vieții, prezentatorul de televiziune s-a căsătorit în 2006 cu Gabriela, cu care era coleg la radio.

În anul 2008, cei doi au devenit părinții a două fetițe gemene, Mara și Cezara, iar acum acesta au fost aleșii unei alte fetițe, Roua. A reușit în carieră, dar în viața personală a excelat cu adevărat. 3 copii, un număr magic, iar magia nu s-a oprit aici, căci datorită Gabrielei, care a conlucrat cu Claudia Nicoleta, o femeie pe care Mihai abia azi a prezentat-o publicului, s-a ajuns la apogeu. Prezentatorul de televiziune a postat un mesaj, pe Instagram, unde și-a spus ”povestea adevărată”,  în care este dezvăluit cine a fost ”ursitoarea” celor trei fete ale sale.

”Mâinile celei de-a doua mame lucrează cu sufletul”

„Am 3 copii cu 2 femei. Asta e povestea mea adevărată. Eu știu să fac fete. Atât. Singurul meu merit e cel genetic. (…)Pentru că până la naștere, Roua a fost în placenta primei mame. Dar și în mâinile celei de a doua mame. Ea e @claudia.nicoleta.sai. Și Roua e cea de-a treia minune cu numele Morar pe care a adus-o pe lume.

Mihai Morar, declarația care i-a uimit pe toți: ”Am trei copii cu două femei!”

Mesajul postat de Mihai Morar pe Instagram

Acum 11 ani a mai făcut două: Mara și Cezara, născute prematur, foarte devreme, dar sănătoase tun, au respirat singure din prima secundă de viață. Iar părinții de eroi prematuri știu că asta e o minune. O minune care se înfăptuiește doar dacă ai lângă tine niște “mâini” de om. Iar mâinele celei de-a doua mame lucrează cu sufletul. Așa știe ea să facă medicina. Cu sufletul și cu vorbe puține”, a scris Mihai Morar.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro