Mihai Mitoșeru primește o nouă lovitură în televiziune. Ce a decis Kanal D

Mihai Mitoșeru primește o nouă lovitură în televiziune. Ce a decis Kanal D
Mihai Mitoșeru, rămas fără emisiunea de la Kanal D. Surse din cadrul trustului spun că va fi oprită definitiv

Mihai Mitoșeru a fost lăsat pe dinafară de Kanal D. ”Se strigă darul”, emisiunea pe care acesta o prezentă alături de Andreea Mantea, a fost oprită de tot din primăvara anului 2020 și nu se crede că ar putea reveni prea curând. „Turcii nu sunt încântați deloc să piardă bani.”

Mihai Mitoșeru, luat pe nepregătite. Actorul primește o lovitură în televiziune. Kanal D a fost cea mai mare colaborare a sa

Pandemia i-a băgat pe mulți artiști în faliment, dar cei care lucrau în televiziune au fost cât de cât protejați. Cu chiu, cu vai, mai toate producțiile TV autohtone au continuat. Printre ele, există și unele care nu s-au mai putut realiza. De exemplu, ”Se strigă datul”, emisiune prezentată de Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru, care se filma la nunți. Show-ul a fost oprit din martie, de când a început pandemia, din cauza faptului că s-au interzis nunțile cu multe persoane.

În primele săptămâni, s-au difuzat câteva ediții filmate în avans, apoi emisiunea s-a oprit definitiv. Odată cu trecerea timpului, Mitoșeru s-a trezit fără venituri. În schimb, Andreea a mai avut alte colaborări. Actorul ar fi fost cel mai afectat din toată echipa.

„După ani întregi de stat pe bară, Mihai începuse încet-încet să își revină financiar, pentru că salariul negociat cu turcii de la Kanal D a fost mai mare decât orice colaborare de-a lui de multă vreme. Dar este ceva ciudat că toate producțiile în care intră Mitoșeru se sistează.

Unii mai spun, prin Kanal D, că totul se trage de la acel tragic accident cu prima lui iubită, din 2000. Că de atunci este cumva «blestemat» în carieră și orice proiect în care intră se oprește. Era pe cai mari când a venit decizia ca emisiunea să se închidă.

Mantea era asigurată, căci mai avea și altă emisiune de prezentat. În plus, are afacerile ei, firma ei de producție, se descurcă fata. Pe Mihai, însă, faptul că s-a oprit emisiunea l-a luat pe nepregătite. Este aproape disperat, căci tot credea că filmările se vor relua din vara, sau măcar din toamna 2020. Când colo, mai rău, a trecut deja anul și nu s-a mai filmat nimic. Poate în primăvară se va relua…”, a dezvăluit o sursă din anturajul lui Mihai Mitoșeru pentru CanCan.

Emisiunea ar putea fi o amintire. Nu se știe dacă va mai fi loc pentru el 

Persoane din Kanal D au relatat pentru sursa citată că se discută ca show-ul să se oprească definitiv, având în vedere că o parte dintre angajați primesc bani, deși nu au mai filmat nimic pentru ”Se strigă darul” timp de aproape un an.

„Turcii nu sunt încântați deloc să piardă bani și să fie blocați cu acest proiect TV, care acum este mort, așa că s-a discutat la nivel de conducere posibilitatea că să se facă un alt show, adaptat la vremurile de pandemie în care trăim.

Dar nu se știe dacă în respectivul proiect va mai fi loc și pentru Mitoșeru, care oricum nu prea mai făcea foarte mult rating. În plus de asta, se făceau tot felul de șpăguțe; patronii turci habar nu aveau ce de bani se făceau pe la spatele lor la «Se striga darul»”, a mărturisit o sursă din Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI