25 nov. 2020 | 08:13

Mihai Mitoșeru primește o nouă lovitură în televiziune. Ce a decis Kanal D

Monden
Mihai Mitoșeru primește o nouă lovitură în televiziune. Ce a decis Kanal D
Mihai Mitoșeru, rămas fără emisiunea de la Kanal D. Surse din cadrul trustului spun că va fi oprită definitiv

Mihai Mitoșeru a fost lăsat pe dinafară de Kanal D. ”Se strigă darul”, emisiunea pe care acesta o prezentă alături de Andreea Mantea, a fost oprită de tot din primăvara anului 2020 și nu se crede că ar putea reveni prea curând. „Turcii nu sunt încântați deloc să piardă bani.”

Mihai Mitoșeru, luat pe nepregătite. Actorul primește o lovitură în televiziune. Kanal D a fost cea mai mare colaborare a sa

Pandemia i-a băgat pe mulți artiști în faliment, dar cei care lucrau în televiziune au fost cât de cât protejați. Cu chiu, cu vai, mai toate producțiile TV autohtone au continuat. Printre ele, există și unele care nu s-au mai putut realiza. De exemplu, ”Se strigă datul”, emisiune prezentată de Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru, care se filma la nunți. Show-ul a fost oprit din martie, de când a început pandemia, din cauza faptului că s-au interzis nunțile cu multe persoane.

În primele săptămâni, s-au difuzat câteva ediții filmate în avans, apoi emisiunea s-a oprit definitiv. Odată cu trecerea timpului, Mitoșeru s-a trezit fără venituri. În schimb, Andreea a mai avut alte colaborări. Actorul ar fi fost cel mai afectat din toată echipa.

„După ani întregi de stat pe bară, Mihai începuse încet-încet să își revină financiar, pentru că salariul negociat cu turcii de la Kanal D a fost mai mare decât orice colaborare de-a lui de multă vreme. Dar este ceva ciudat că toate producțiile în care intră Mitoșeru se sistează.

Unii mai spun, prin Kanal D, că totul se trage de la acel tragic accident cu prima lui iubită, din 2000. Că de atunci este cumva «blestemat» în carieră și orice proiect în care intră se oprește. Era pe cai mari când a venit decizia ca emisiunea să se închidă.

Mantea era asigurată, căci mai avea și altă emisiune de prezentat. În plus, are afacerile ei, firma ei de producție, se descurcă fata. Pe Mihai, însă, faptul că s-a oprit emisiunea l-a luat pe nepregătite. Este aproape disperat, căci tot credea că filmările se vor relua din vara, sau măcar din toamna 2020. Când colo, mai rău, a trecut deja anul și nu s-a mai filmat nimic. Poate în primăvară se va relua…”, a dezvăluit o sursă din anturajul lui Mihai Mitoșeru pentru CanCan.

Emisiunea ar putea fi o amintire. Nu se știe dacă va mai fi loc pentru el 

Persoane din Kanal D au relatat pentru sursa citată că se discută ca show-ul să se oprească definitiv, având în vedere că o parte dintre angajați primesc bani, deși nu au mai filmat nimic pentru ”Se strigă darul” timp de aproape un an.

„Turcii nu sunt încântați deloc să piardă bani și să fie blocați cu acest proiect TV, care acum este mort, așa că s-a discutat la nivel de conducere posibilitatea că să se facă un alt show, adaptat la vremurile de pandemie în care trăim.

Dar nu se știe dacă în respectivul proiect va mai fi loc și pentru Mitoșeru, care oricum nu prea mai făcea foarte mult rating. În plus de asta, se făceau tot felul de șpăguțe; patronii turci habar nu aveau ce de bani se făceau pe la spatele lor la «Se striga darul»”, a mărturisit o sursă din Kanal D.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro