Mihai Mitoșeru nu s-a împăcat cu Noemi! Ce s-a întâmplat când fosta soție l-a găsit în casă cu actuala iubită

Mihai Mitoșeru nu s-a împăcat cu Noemi! Ce s-a întâmplat când fosta soție l-a găsit în casă cu actuala iubită
Mihai Mitoseru este tot singur

Mihai Mitoșeru nu s-a împăcat cu Noemi, fosta sa soție. Noemi și-a băgat coada atât cât să-l despartă pe fostul soț de cea cu care acesta vroia să-și refacă viața și a renunțat, astfel că Mihai Mitoșeru a rămas din nou singur.

Mihai Mitoșeru nu s-a mai împăcat cu Noemi. Fosta soție a intervenit atât cât să-l despartă de iubită și dusă a fost

Mihai Mitoșeru nu s-a împăcat cu Noemi, fost sa soție. După ce Mihai a vorbit despre viața sa persoanală, cea care i-a dat viață, Camelia Mitoșeru, a făcut noi dezvăluiri despre relația dintre băiatul ei și Noemi. Deși sunt despărțiți de mai bine de un an, unul dintre ei a tot încercat să refacă relația, însă fără succes.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu și au divorțat după 14 ani de căsătorie, se pare că Mihai Mitoșeru și Noemi au rămas cumva într-o relație. Astfel, la mai bine de un an de la divorț, cei doi încă mai intervin unul în viața celuilalt.

Mihai Mitoseru si Noemi nu s-au impacat
Mihai Mitoseru si Noemi nu s-au impacat

Mihai Mitoșeru vroia să-și refacă viața

Deși, prezentatorul TV a încercat să-și refacă viața, fosta sa soție nu a fost deloc de acord cu acest lucru, motiv pentru care a intervenit pe loc. Astfel că, Mihai Mitoșeru a rămas din nou sigur, sperând la o împăcare cu cea care i-a fost soție timp îndelungat. Acest lucru nu s-a întâmplat, din nefericire.

Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai, a făcut noi dezvăluiri despre acest subiect. Mama prezentatorului TV a povestit cu lux de amănunte cum stau lucrurile cu Noemi și Mihai. ”Sigur că și-a făcut o o altă relație. Când a aflat Noemi, s-a dus după el. A poftit-o afară, nu a fost scandal. I-a spus să îi dea telefon a doua zi. Sunt 14 ani, Mihai a preferat-o pe ea, mai ales dacă a văzut că s-a dus după el. Dar ea a făcut… nu știu ce a făcut. Dar ea nu a trecut peste. Mihai a tot încercat să dreagă busuiocul, dar nu a reușit. Ea nu a răspuns la treaba asta”, a spus Camelia Mitoșeru la Antena Stars.

Mihai Mitoșeru a rămas din nou singur

Și cum se știe că cine aleargă după doi iepuri nu prinde niciunul, Camelia Mitoșeru a spus că și fata alături de care Mihai a petrecut trei luni a luat o decizie radicală după ce Noemi a intrat în viața lor.

După ce s-a dus după el, cealaltă fată s-a săturat de amestecul lui Noemi în toată combinația lor și atunci Mihai i-a zis că după 14 ani nu poate renunța la relația cu ea. Fata a înțeles, dar nu a mai mers. Cât despre Noemi, i-a luat și numele la divorț, îți dai seama că a durut-o foarte tare”, a mai adăugat Camelia Mitoșeru.