Mihai Mitoșeru, dărâmat de covid-19. Vedeta Kanal D trece prin clipe cumplite

Mihai Mitoșeru, dărâmat de covid-19. Vedeta Kanal D trece prin clipe cumplite
Mihai Mitoșeru a fost infectat cu covid-19

Mihai Mitoșeru a contractat noul virus. Vedeta Kanal D a povestit prin ce clipe trece, ce simptome are și care îi este starea de spirit. „Am slăbit 10 kilograme.”

Mihai Mitoșeru a fost infectat cu COVID-19

Actorul a dezvăluit pe Facebook că a fost infectat cu noul coronavirus. El se află în ziua 13 de carantină și urmează să stea în casă până luni. Deși declară că nu este în cea mai bună formă, prezentatorul se bucură că mama sa nu a luat virusul și că se simte bine după operația pe creier suferită recent.

„Salutare tuturor! A 13-a zi de COVID, deci mâine fac 14, chiar dacă trebuie să stau în casă până luni pentru că mi-am făcut testul mai târziu. Nu asta e problema, cel mai important este că mama e bine, n-are nimic, n-a luat. Important este că eu sunt bine, am avut o formă foarte ușoară. Aveți grijă, mare grijă! Cu toate că eu am avut grijă și tot am luat, în sensul că nu m-am văzut cu nimeni, am purtat mască, m-am spălat de mi-am luat pielea de pe mâini și tot am luat.

Dacă e să iei, iei. E adevărat că după un an de zile am luat. Important e că există forme ușoare, pur și simplu am avut nasul înfundat, atât. Am avut gust, am avut miros, nu m-a durut capul, nu m-au durut mușschii, nu m-a durut nimic.
Am simțit, în sensul în care te trezești un pic cu o răceală. Te doare un pic capul în primele zile, nasul și gâtul.

La mine au trecut aproape toate, a rămas doar nasul care mă ia mereu pentru că am o deviație de sept. În timpul ăsta, în primele zile am simțit ceva ciudat în corp. Norocul meu este că mama este bine, deci stați liniștiți. Toată lumea mă întreabă mă întreabă asta”, a povestit Mitoșeru pe contul său de Facebook.

A slăbit din cauza stresului 

„În fiecare zi, din jumătate în jumătate de oră, o sunam pe mama să o întreb dacă e bine. Am fost foarte stresat, am slăbit 10 kilograme. Iată dieta cea mai bună, se numește stres. În trei luni de zile de când am aflat ce s-a întâmplat, că mama s-a operat, eu am slăbit 10 kilograme. Dieta cea mai bună, nu v-o recomand.

Mi-am dat seama că există Dumnezeu pentru că mă gândeam de ce toate, acum apare COVID exact când mama a ieșit din spital. Uite că mama nu are nimic, uite că eu sunt bine și Dumnezeu e acolo sus și se uită la noi”, a mai spus acesta.