Mihai Lasca, deputat AUR, a încălcat legea. E ireal ce a putut să îi facă unui șofer, în trafic

Mihai Lasca, deputat AUR, a încălcat legea. E ireal ce a putut să îi facă unui șofer, în trafic
Cum a încălcat legea deputatul AUR Mihai Lasca. Este incredibil ce a putut să facă în trafic

Proaspăt numit deputat AUR, Mihai Lasca a încălcat legea. Şi nu o singură dată, politicianul fiind implicat în mai multe dosare penale. Abia acum s-a aflat ce a putut să îi facă unui şofer, în trafic.

Ce a făcut Mihai Lasca unui şofer în trafic

Mihai Lasca a fost numit, zilele trecute, deputat AUR, însă puţini sunt cei care au habar de trecutul tumultos al politicianului care filmează şi comentează toate şedinţele pe reţelele de socializare. S-a aflat, de curând, ce a putut să îi facă unui şofer, în trafic.

Se pare că preşedintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor este judecat în două dosare: unul pentru lovire, altul pentru constituirea unui grup infracţional. Incidentul şocant a avut loc pe 24 august 2019, pe Drumul Naţional DN79.

Victima ar fi fost Emanuel I, acesta fiind bănuit de politician că ar fi avut o relaţie cu fosta sa parteneră, cu care are şi doi copii. Femeia care îl părăsise cu doar câteva luni înainte obţinuse un ordin de protecţie împotriva lui Mihai Lasca şi ceruse judecătorilor custodia totală, scriu cei de la Ebihoreanul.ro.

Se pare că cei doi bărbaţi mergeau în direcţii diferite, însă Lasca ar fi întors maşina şi l-ar fi blocat pe Emanuel I. Mai mult, s-a dat jos din automobil, a rupt ştergătorul stâng de la autovehiculul rivalului, a deschis portiera, l-a scos cu forţa din maşină şi a început să îl lovească.

Din fericire, un alt participant la trafic a filmat cu ajutorul telefonului mobil toată scena, iar video-ul a devenit probă la dosar (vezi galerie foto). Actualul deputat AUR i-a produs victimei o fractură de perete lateral sinus maxilar stâng şi traumatism cranio-facial, Emanuel I fiind internat 20 de zile în spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Cum s-a apărat Mihai Lasca în procesul pentru lovire

Aşa cum era de aşteptat, deputatul a inventat o poveste pentru a scăpa de acuzaţiile aduse. Mai exact, a povestit că Emanuel I l-ar fi salutat ironic, “arătându-i degetul mijlociu”, motiv pentru care a plecat în urmărirea lui.

Cât despre ştergător, acesta ar fi fost rupt chiar de “rival” pentru a-l lovi pe Mihai Lasca. Apoi, au urcat amândoi în maşina acestuia, de unde bărbatul ar fi scos un baston de cauciuc cu care ar fi încercat să îl lovească pe politician. Astfel, a ieşit din maşină şi a încercat să-i ia bastonul, „creându-se astfel o îmbrânceală, în care persoană vătămată ar fi putut încasa lovituri superficiale, fără intenţie”.

Judecătorul care se ocupă de caz, însă, i-a respins apărarea “infirmată de probe, stabilind că infracţiunea comisă de către inculpat este nejustificată şi imputabilă acestuia”. Procesul va continua la Curtea de Apel Oradea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI