Cum poți spiona un telefon mobil. 5 aplicații care nu dau greș

Cum poți spiona un telefon mobil. 5 aplicații care nu dau greș
Cum poți spiona un telefon: 5 aplicații pe care să le folosești

Telefoanele mobile sunt concepute pentru o mulțime de scopuri, printre care pentru a lansa apeluri, pentru a trimite mesaje text, a naviga pe Internet, a lansa mesaje video și altele. În unele situații, utilizatorii se întreabă cum spionezi un telefon mobil.

Cum spionezi un telefon mobil Android sau iPhone. 5 aplicații care nu dau greș

Deși aceste obiecte ne fac viețile mai ușoare, ele pot veni și cu o mulțime de aspecte negative. Telefoanele mobile sunt folosite în activitățile teroriștilor, în fraude, agresări sexuale, aventuri și multe astfel de situații nefericite, căci tehnologia are și părțile ei negative.

Spionatul este ilegal în unele țări, dacă nu ai acordul persoanei urmărite, dar poate fi permis în anumite circumstanțe. De exemplu, un soț sau o soție au dreptul să afle dacă partenerul de viață îl/o înșală. Angajează detectivi particulari pentru soluționarea problemei. În schimb, în era digitală, totul este făcut prin intermediul smartphone-urilor și laptop-urilor. Există sute de aplicații prin intermediul cărora poți întâlni oameni noi și urmări activitatea lor.

Cum spionezi un telefon: 5 aplicații pe care le poți utiliza la nevoie. Acestea pot fi folosite contra-cost și au specificații identice 

Nu există o metodă directă prin care să spionezi un telefon, pentru că ai avea nevoie de o expertiză de hacking pentru a sparge telefonul cuiva și pentru a cunoaște despre el tot ce se poate, lucru mai degrabă pentru agențiile naționale de securitate. Din fericire pentru noi, cei de rând, există câteva aplicații concepute special pentru a servi scopurilor pe care le avem, la nivelul nostru. Chiar dacă poți folosi aplicațiile numai pentru a te conecta la telefonul persoanei pe care dorești să o spionezi, tot este mai bun decât nimic.

Aplicațiile pe care le poți folosi

Toate aplicațiile enumerate sunt accesibile contra-cost și au specificații similare. Pot fi utilizate pentru a spiona apeluri, mesaje text, email-uri, istoricul din browser, lista de contacte sau calendarul de evenimente. De altfel, poți accesa și IM-urile, documentele media și activitatea de pe social media.

Pe de altă parte, există o specificație pe care o putem întâlni numai la câteva aplicații și care ne poate fi de folos. De pildă, Highster ne permite să folosim camera de la telefonul perrsoanei pe care o spionăm pentru a verifica împrejurărimile, dar și pentru a asculta sunetele înconjurătoare prin intermediul microfonului telefonului mobil.

Urmăriți Playtech.ro și pe