Mihai Găinușă, lovitură financiară de Revelion. Afacerea din care va scoate mulți bani

Mihai Găinușă, lovitură financiară de Revelion. Afacerea din care va scoate mulți bani
Cum va da lovitura Mihai Găinușă

În perioada crizei generate de coronavirus, mai multe vedete cu afaceri în domeniul hotelier au avut mult de muncă pentru a-și menține afacerile. Spre deosebire de ceilalți ani, din cauza pandemiei mulți oameni au pus vacanțele pe locul al doilea. Pe finele anului, la sărbătorile de iarnă, lucrurile s-ar putea schimba. Cum va face Mihai Găinușă bani de sărbători.

Mihai Găinușă, lovitură financiară de Revelion

Doi dintre cei care au muncit mult pentru a-și atinge ține în 2020 sunt Mihai Găinușă și Grig Chiroiu. Cum situația nu pare deloc roz pentru sfârșitul anului, fiecare dintre cei doi are un plan personal cu care se pregătesc să primească clienții de sărbători. Actorul din serialul ”Trăsniții”, Grig Chiroiu a fost puțin mai precaut și a redeschis peste vară pensiunea ”Noel” din Olănești. Acesta a decis în septembrie să o închidă pentru reparații pentru penultima lună din an.

”Am intuit că va veni un posibil al doilea val și am decis să facem niște reparații în această perioadă a anului. Mi-a ieșit pasența, dar luăm în calcul să redeschidem spre finele lunii. Nu știu însă dacă vom putea ține deschis în perioada Crăciunului. Mai degrabă nu. Însă ne vom lua revanșa de Anul Nou!‘‘, a declarat, pentru Impact.ro, ”Pupăză” din serialul ”Trăsniții”.

Pensiunea lui ”Pupăză este mereu împodobită de flori și oferă și servicii de tratament pentru cei interesați. Mai mult, Grig Chiroiu susține că nu vrea să facă niciun rabat de la calitatea cu care s-au obișnuit clienții, nici măcar în acest an dificil. Astfel, se va gândi la un meniu aparte pentru Revelion și la un program deosebit.Însă, va trebui să țină cont și de regulile și normele sanitare în vigoare la acel moment.

Găinușă a dat drumul la rezervări pentru Crăciun și Anul Nou

Pe de altă parte, Mihai Găinușă, vedeta matinalului de la Radio Național, și pensiunea sa ”Găinuşa de Munte”, de la poalele Muntelui Zăganul, din zona prahoveană Cheia, sunt pregătiți pentru oaspeți pentru sărbătorile de iarnă. Deja, pensiunea nu mai face rezervări pentru perioada amintită. La ”Găinuşa de Munte”, o cameră dublă costă 210 lei, iar una superioară, cu pat matrimonial, 260 de lei pentru o noapte.

Cum va face bani de revelion Mihai Găinușă
Cum va face bani de revelion Mihai Găinușă

Doritorii pot să închirieze mese de ping-pong, la prețul de 20 de lei, ora, sau o bicicletă, pentru 10 lei ora. Ori, dacă doresc să joace fotbal, primesc un teren special, la un preț de 50 de lei pe oră. În meniul pensiunii se pot găsi și supe, ciorbe, mâncăruri vegane sau torturi ca la mama acasă. Copii vor avea parte de surprize, dar și acces la o mulțime de jucării aflate deja în ‘‘tezaurul‘‘ pensiunii. Persoanele care vor să afle cum își tratează Găinușă oaspeții o mai pot face în anumite weekenduri din luna decembrie.