EXCLUSIV Ruptura dintre ei le-a adus ghinion. Șerban Huidu și Mihai Găinușă au pierdut aproape tot, după ce ajuns să nu își mai vorbească

EXCLUSIV Ruptura dintre ei le-a adus ghinion. Șerban Huidu și Mihai Găinușă au pierdut aproape tot, după ce ajuns să nu își mai vorbească
Detalii despre ruptura dintre Huidu și Găinușă

În urmă cu zece ani, firmele lor produceau milioane de euro anual. Transformarea prietenie lor în dușmănie i-a afectat, însă, pe amândoi pe plan financiar. Impact.ro a aflat cât mai câștigă anual Mihai Găinușă și Șerban Huidu.

Au câștigatîmpreunămilioane de euro din televiziune

Au fost cei mai buni prieteni atât pe micul ecran, cât și în afara acestuia. Șerban Huidu și Mihai Găinușă au dat naștere proiectului “Cronica Cârcotașilor”, emisiune pe care au și produs-o în cel mai mic amănunt: de la idei, concept, până la scrierea textelor în sine și prezentarea întregii emisiuni. Succesul show-ului a fost garantat, iar calitatea proiectului a făcut ca acesta să reziste pe micile ecrane chiar și în ziua de astăzi.

Așa cum era de așteptat, emisiunea a atras după sine notorietate, dar și onorarii extrem de bani, dacă ținem cont de faptul că firma lui Șerna Huidu, Hodoronc-Tronc Producțion, care are ca obiectiv de activitate producția cinematografică, producția video și programe de televiziune,  a încasat în perioada 2003-2005 nu mai puțin de 3,5 milioane de euro, în timp ce firma lui Găinușă a înregistrat în aceeași perioadă venituri de peste 1 milion de euro.

Cât câștigă acum Huidu și Găinușă?
Cât câștigă acum Huidu și Găinușă?

Cădere financiară uriașă pentru Huidu și Găinușă

În 2014, Șerban Huidu și Mihai Găinușă și-au spus adio din punct de vedere profesional, dar și personal, aruncând la gunoi o prietenie de peste 20 de ani. Adevăratele motive ale acestei rupturi o știu, în realitate, numai ei, însă, cert este un lucru. De atunci, amândoi au început să piardă bani mulți, iar în prezent, fiecare face eforturi pentru a se menține pe linia de plutire. Astfel, în 2018, conform declarațiilor de pe Ministerul Finanțelor, firma lui Huidu a avut încasări de 2.052.872 și un profit net de 265.501. Astfel, la un calcul simplu, ne putem da seama că faimosul cârcotaș a câștigat aproximativ 5000 de euro pe lună.

Mihai Gănușă, în schimb, este și mai ghinionist de atât. Firma acestuia a mers numai pe pierdere din 2016, motiv pentru care prezentatorul TV a fost nevoit să o închidă. Ce-i drept, după plecarea de la Cronica Cârcotașilor, Găinușă a mai fost implicat în câteva proiecte de radio și televiziune, însă nici unul de anvergură, reușind, astfel, să intre într-un con de umbră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI