Mihai Găinușă, acuzație fără precedent pentru Andreea Esca. Ce a putut să spună

Mihai Găinușă, acuzație fără precedent pentru Andreea Esca. Ce a putut să spună
Mihai Găinușă, acuzație fără precedent pentru Andreea Esca. Ce a putut să spună.

Mihai Găinușă a făcut acuzații dure la adresa Andreei Esca. Care este adevărul despre infectarea cu noul coronavirus a vedetei Pro TV.

Ce a spus Mihai Găinușă despre Andreea Esca

La adresa prezentatoarei Andreea Esca, Mihai Găinușă a făcut mai multe acuzații dure pe pagina de Facebook.

La fel de cârcotaș cum îl știe toată lumea, el a făcut afirmații în ceea ce privește gestionarea situației Pro TV în privința infectării cu noul coronavirus. Fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor acuză echipa de marketing că a făcut o gafă în legătură cu subiectul promovat la tv.

Despre Andreea Esca și infectarea cu noul coronavirus

Un val de reacții au fost stârnite o dată cu postarea mesajului acestuia în care făcea haz de necaz, pe Facebook cu privire la situația Andreei Esca și a familiei ei care s-au îmbolnăvit de coronavirus.

”Culmea jurnalismului: promo la știrea despre știrista Esca, de la propriile știri. Publicitate.”, a menționat prezentatorul.

Mesajul lui Găinușă

El a făcut referire la faptul că, cu toate că Andreea Esca a realizat un promo chiar în timpul jurnalelor de știri în care cerea oamenilor să fie precauți și să poarte mască, subliniind faptul că situația se înrăutățește în România și că tot ea a participat la petreceri intrând în contact cu zeci de oameni, recunoscând că „a lăsat garda jos, pentru că e om”, arătându-se sătulă de toată situația.

Andreea Esca
Mihai Găinușă, acuzație fără precedent pentru Andreea Esca. Ce a putut să spună.

La mesajul acestuia au fost și oameni care l-au certat și criticat pe fostul coleg al lui Șerban Huidu, dar și persoane care l-au apreciat și i-au cântat în strună. Ce mustrare puternică ia făcut lui Mihai Găinușă o admiratoare a acestuia:

 „ Când o persoană cunoscută are probleme de orice fel, se trezesc bârfa, răutatea și invidia la români, iar gură-cască în loc să închidă gura prind muște și țânțari cu ea.”, a spus admiratoarea,atacându-l direct pe acesta.

Replica lui Găinușă

Mihai Găinușă i-a răspuns tranșant acesteia, printr-un mesaj prin care a lăsat să se înțeleagă două variante:

  • infectarea Escăi cu coronavirus a fost o strategie de marketing
  • producătorii vor mai multă publicitate folosindu-se de cele petrecute.

„ Sau e vorba despre ratingul cu orice preț?”, a răspuns prezentatorul postului de radio Național FM România.

Interviul Andreei Esca de la Pro TV

Într-un interviu acordat lui Cosmin Stan, prezentatoarea știrilor de la ora 19:00 de la Pro TV a dezvăluit că ea, soțul  și fiul ei au fost infectați cu noul coronavirus. Din cauză că nu a mai putut respira singur, Alexander Eram a ajuns la terapie intensivă, fiind nevoie de intervenția medicilor care l-au intubat.

Fiica Andreei Esca locuiește cu Mario Fresh în apartamentul făcut cadou de părinți, așa că nu a fost testată pozitiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI