Mihai Gâdea îi invită pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la o dezbatere, la Antena 3

Mihai Gâdea vrea dezbatere Iohannis vs. Dăncilă la Antena 3

Mihai Gâdea îi invită pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la o dezbatere electorală inedită. Prezentatorul de la Antena 3 a anunțat că trustul din care face parte va pune la dispoziție toate cele 5 canale de televiziune, 2 posturi de radio și 12 platforme online.

Mihai Gâdea vrea dezbatere Iohannis vs. Dăncilă la Antena 3

Viorica Dăncilă l-a invitat pe Klaus Iohannis, zilele trecute, la o dezbatere electorală înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale. Șeful statului a refuzat, motivând că PSD a guvernat împotriva românilor în ultimii ani. Ulterior, Mihai Gâdea a anunțat că îi invită pe Dăncilă și Iohannis la o dezbatere transmisă de stațiile trustului din care face parte.

„În această seară fac un anunț important. Trustul nostru de presă care a înțeles rolul său foarte important de a-i informa pe oameni, de a le oferi absolut toate lucrurile de care au nevoie pentru a vota în cunoștință de cauză în mai puțin de două săptămâni, a luat o decizie foarte importantă.

Îi invităm pe ambii candidați pentru interviuri – cred că este foarte important ca publicul nostru să aibă șansa de a-i întâlni prin intermediul transmisiilor pe care le putem realiza și această invitație este una oficială pe care o lansăm în acestă seară.

În condițiile în care vor agrea o confruntare, o dezbatere, trustul nostru de presă pune la dispoziție tot ceea ce avem: 5 posturi de televiziune, care vor transmite simultan, 2 rețele de radio și 12 platfome on-line. Însumate audiențele este vorba de un public de aproape 12.000.000.

Mai mult decât atât, ne oferim transmisia live gratis tuturor celorlalte posturi de televiziune care vor dori să o preia. Și pentru a nu fi niciun fel de sentiment că jurnaliștii ar putea să fie mai simpatici cu unii sau cu alții, îi invităm pe cei mai importanți jurnaliști de la primele 3 posturi de televiziune de știri pentru a modera o astfel de dezbatere”, a spus Mihai Gâdea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI