Mihai Gâdea, atac dur la Monica Anisie din cauza lui Selly! ”Cât de lipsit de inteligență”

Mihai Gâdea, atac dur la Monica Anisie din cauza lui Selly! ”Cât de lipsit de inteligență”
Mihai Gâdea, atac la adresa Monicăi Anisie

Mihai Gâdea o atacă pe Monica Anisie după ce aceasta a refuzat întâlnirea cu Selly? Ce spune jurnalistul despre răspunsul negativ al ministrului Educației cu privire la solicitarea tânărului?

Mihai Gâdea, atac la adresa Monicăi Anisie

Mihai Gâdea a comentat refuzul ministrului Educației. Cunoscutul prezentator nu a văzut deloc cu ochi buni faptul că Monica Anisie nu a acceptat întâlnirea cu una din emblemele tinerilor din ziua de azi. Amintim că inițial întrevederea dintre oficial și renumitul vlogger trebuia să aibă loc, dar în momentul în care a aflat că totul va fi filmat, ministrul a anulat întâlnirea.

Gâdea consideră negândit gestul, mai cu seamă că vizita lui Selly și discuția celor doi i-ar fi adus oficialului un plus de simpatie. Jurnalistul a susținut că Selly este un tânăr care vorbește bine, are o gândire extrem de articulată, este plăcut atunci când îl auzi și când îl vezi, iar subiectele pe care le atinge sunt extrem de folositoare.

Printre cele discutate în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, invitatul a adus în prim-plan refuzul primit din partea ministrului.

„Asta pentru că a vrut să filmeze, iar pentr că a vrut să transmită pe Facebook lucrurile pe care el le credea, doamna Anisie i-a anulat întâlnirea. În aceste zile ar trebui să dea încredere și să se întâlnească cu un astfel de om, care este foarte apreciat”, a spus Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea, atac dur la adresa ministrlui Educației după ce a refuzat întâlnirea cu Selly
Mihai Gâdea, atac dur la adresa ministrlui Educației după ce a refuzat întâlnirea cu Selly

„Cât de lipsit de inteligență, chiar și politică”

”Nu ai cum să nu îi admiri magnetismul, carisma, să reușești la 18 ani să ai atâtea milioane de oameni care să te urmărească și să ai un ministru al Educației atât de troglodit încât să nu înțeleagă faptul că dacă s-ar fi întâlnit cu Selly public i-ar fi adus un plus de simpatie tinerilor. Cât de lipsit de inteligență, chiar și politică, lipsit de tact să nu vrei să te întâlnești cu un astfel de om”
Mihai Gâdea (Sursa: Sinteza Zilei)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI