Mihai Gâdea, anunț despre Florin Condurățeanu după moartea lui: ”Nimeni nu reușea să vorbească” VIDEO

Mihai Gâdea, anunț despre Florin Condurățeanu după moartea lui: ”Nimeni nu reușea să vorbească” VIDEO
Mihai Gadea, anunt despre Florin Condurateanu dupa moartea lui

Detalii incredibile ies la iveală după moartea fulgerătoare a lui Florin Condurățeanu. Celebrul jurnalist a murit după ce a suferit un infarct în ziua de luni, 28 iunie. Mihai Gâdea, gazda emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, a povestit felul incredibil în care regretatul ziarist i-a salvat tatăl de la moarte.

Mihai Gâdea, anunț despre Florin Condurățeanu după moartea lui

Jurnalistul Florin Condurățeanu a încetat din viață luni, 28 iunie, la 71 de ani. Inima ziaristului a cedat, iar o întreagă Românie este acum în doliu și-l plânge pe unul dintre cei mai mari oameni de presă din istoria țării.

După moartea lui Florin Condurățeanu, Mihai Gâdea a transmis un mesaj incredibil tuturor celor care l-au apreciat pe regretatul om de presă. Moderatorul emisiunii Sinteza Zilei și-a exprimat aprecierea pentru cel care a fost Florin Condurățeanu și felul în care l-a ajutat pe tatăl prezentatorului de la Antena 3, atunci când acesta avea nevoie urgentă de o operație. „Nea Țuțu” a fost cel care l-a ajutat pe părintele lui Mihai Gâdea să ajungă pe mâinile celor mai buni medici.

Florin Condurățeanu și-a iubit țara mai mult decât propria viață. Publicul știe de asemenea că în momentele în care ne despărțeam de mari valori, de mari talente ale acestui popor, nimeni nu reușea să vorbească așa cum vorbea Florin Condurățeanu în astfel de momente.

E foarte greu și pentru mine în această seară să vorbești într-un moment ca acesta. Florin Condurățeanu, întotdeauna, știa să sintetizeze și să spună exact ce trebuia spus la un final de drum. La finalul unei vieți putem lăsa în urmă cariere, ceea ce Florin lasă. Dragul nostru Țuțu, așa cum îi spuneam noi, lasă la finalul acestei vieți unul dintre cele mai frumoase caractere pe care eu le-am văzut vreodată.

Cum l-a salvat Florin Condurățeanu pe tatăl lui Mihai Gâdea de la moarte

Mihai Gâdea a povestit, vizibil emoționat, despre momentul în care tatăl său era grav bolnav și avea urgentă nevoie de o operație complicată, iar el care l-a sfătuit la ce medic să meargă a fost chiar regretatul Florin Condurățeanu.

Unul dintre lucrurile pe care Florin Condurățeanu le-a făcut în această viață este că a salvat un număr impresionant de oameni. În momentul în care cineva era într-un moment complicat al vieții, în momentul în care de exemplu eu am aflat că tatăl meu trebuie să fie operat pe inimă, unul dintre oamenii cu care am vorbit în acel moment a fost Florin Condurățeanu.

Aveam o mare încredere în el, cunoștea foarte bine sistemul medical și sfatul pe care mi l-a dat… am hotărât ca medicul respectiv să îl opereze pe tata. Acesta este nivelul de încredere pe care îl aveam toți în Florin Condurățeanu”, a povestit Mihai Gâdea la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI