Florin Condurățeanu a murit. Ce s-a întâmplat cu jurnalistul chiar luni seara VIDEO

Florin Condurățeanu a murit. Ce s-a întâmplat cu jurnalistul chiar luni seara VIDEO
Florin Condurateanu a murit

Doliu în presa românească. România a pierdut unul dintre cei mai valoroși jurnaliști. Florin Condurățeanu a încetat din viață luni, 28 iunie. Ce s-a întâmplat cu jurnalistul chiar luni seara. Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii Sinteza Zilei, a fost cel care a făcut cumplitul anunț.

Florin Condurățeanu a murit

Veste proastă pentru români. Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator. Inima celebrului jurnalist a cedat luni, 28 iunie, la vârsta de 77 de ani. Anunțul sfâșietor a fost dat de Mihai Gâdea, prezentatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3.

„Colegul şi prietenul nostru, unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurăţeanu, a încetat din viaţă. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am cunoscut şi lucrat cu foarte mulţi oameni.

Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurăţeanu. În urmă cu puţin timp am aflat că scumpul nostru coleg şi prieten a intrat în stop cardio-respirator şi cu toţii am sperat ca Florin Condurăţeanu, aşa cum a învins întotdeauna, în profesie, în viaţă, să învingă şi în această seară. Dar bătălia aceasta, iată, nu a câştigat-o.

Ceea ce însă a câștigat a fost bătălia cu întreaga viață. Ne aflăm la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunătate, cum nu știu câți alți oameni l-ar putea concura vreodată. Florin Condurățeanu este cunoscut de marele public pentru modul în care și-a exercitat profesia. Și-a exercitat-o impecabil.

A fost alături de cei mai iubiți români și a reușit să le spună poveștile. A reușit să meargă în domeniul sanitar, de exemplu, cu o talent și cu o vocație rar întâlnită. Florin Condurățeanu, mai mult decât orice însă și-a iubit țara, i-a iubit pe care locuiesc în această țară. A luptat întotdeauna pentru marile valori când acestea erau nedreptățite. Florin Condurățeanu și-a iubit țara mai mult decât propria viață”, a declarat Mihai Gâdea la Antena 3.

Părinții lui Florin Condurățeanu au murit la spital, la o distanță de 10 luni

Regretatul jurnalist Florin Condurățeanu avea o poveste emoționantă de viață. Părinții lui au murit de foarte tineri, la doar 10 luni distanță unul de celălat, dovada că iubirea adevărată trece și de barierele acestei lumi.

Florin Condurățeanu a făcut istorie în presa scrisă, lucrând pentru nume grele precum Flacăra, Curierul Național, Jurnalul Național. A făcut carieră și în televiziune, la OTV, Tele7ABC, Antena 2, Etno, Antena 1, Antena Stars, România TV și a stat de vorbă, în peste 40 de ani de carieră, cu cele mai mari personalități din România.

„La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiar la Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia.

Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar, a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac.

Eram în primul an de facultate. Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cum îi împietreşte gura. Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă. Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo”, povestea Florin Condurățeanu, acum ceva vreme, la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI