Mihai Gâdea, anunț crunt în miez de noapte. Ce se va întâmpla de mâine în România

Mihai Gâdea, anunț crunt în miez de noapte. Ce se va întâmpla de mâine în România
Mihai Gadea anunt crunt in miez de noapte

Mihai Gâdea a dat o veste tristă pentru toți românii, în toiul nopții, la Antena 3. Ce se va întâmpla de mâine în toate zonele din România. Este foarte important ca toți cetățenii să afle acest lucru. Care este schimbarea importantă.

Mihai Gâdea, anunț crunt în miez de noapte

Ziua și vestea neobișnuită despre pandemia de coronavirus care afectează, încă, România. Mihai Gâdea, prezentatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, a făcut anunțul de care până și autoritățile se temeau. Se pare că începând de joi, 25 februarie 2021, se va recalcula rata cazurilor infectărilor cu virusul COVID-19 pe teritoriul țării noastre.

Despre ce este vorba mai exact? Oficialii au anunțat că din 25 februarie se vor lua în calcul focarele de infecție din țară, adică instituțiile/spațiile în care au fost descoperite trei sau mai multe cazuri pozitive cu noul coronavirus. În urma acestei decizii mai multe localități din România sunt în pericol de a intra, din nou, în zona roșie.

„Așadar sunt zone, sunt orașe, sunt județe care vor intra în zona roșie. Vor fi probabil decizii inevitabile pentru închiderea școlilor, pentru că există reguli foarte clare, vor fi decizii cu privire la închiderea restaurantelor, din nou HORECA, din nou cei care ar putea să fie grav afectați”, a declarat Mihai Gâdea la Sinteza Zilei, pe Antena 3.

Ce se întâmplă dacă București și Ilfov intră în zona roșie

Momentan singura zonă roșie din România va fi declarată regiunea Timiș, însă și Bucureștiul și Ilfovul sunt în pericol de a ajunge pe listă, susține Mihai Gâdea. Jurnalistul atrage atenția asupra numărului cazurilor de infectări cu virusul Sars-Cov-2 din țară precum și impactul pe care acesta îl va avea asupra localurilor care, de puțină vreme, și-au redeschis porțile, la capacitatea permisă de lege.

„Dacă Bucureștiul și Ilfovul intră în zona roșie, ce se întâmplă cu școlile, ce se întâmplă cu restaurantele, ce se întâmplă cu afacerile? În momentul de față avem o singură zonă roșie, un județ în mod special, este vorba despre Timiș. Mai sunt orașe în zona roie, dar Timișul este un județ care este în roșie. Și mai avem o serie întreagă de județe care sunt în zona galbenă.

Este un sistem suveică pe care nu am înțeles de ce îl folosesc în a introduce și a scoate aceste focare din raportarea aia statistică ce are efectele pe care le-ai descris foarte amplu mai devreme. Nu știu dacă trebuie luate decizii, dar sigur-sigur trebuie luată temperatura. Eu știu că pentru a depista o afecțiune e bine să iei mai întâi temperatura.”, a continuat moderatorul emisiunii Sinteza Zilei, conform sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI