Mihai Gâdea, apariție surpriză aseară. Unde a fost văzut, de fapt, în timpul emisiunii de la Antena 3

Mihai Gâdea, apariție surpriză aseară. Unde a fost văzut, de fapt, în timpul emisiunii de la Antena 3
Mihai Gâdea la "Sinteza Zilei"

Mihai Gâdea a făcut o surpriză fanilor săi. În emisiunea de luni seara, prezentatorul tv a transmis în direct din mijlocul mulțimii.

Mihai Gâdea, în mijlocul mulțimii

Vedeta postului Antena 3, Mihai Gâdea a uimit pe toată lumea, luni seara. Nu a fost la pupitrul emisiunii Sinteza Zilei, pe care o prezintă de ani de zile, ci în mijlocul mulțimii, alături de minerii din Valea Jiului. Locul prezentatorului a fost luat de o colegă a acestuia. Vedeta televiziunii de ştiri a fost prezent la preotestul minerilor.

În lumina protestelor de la Lupeni, acolo unde zeci de mineri au ieşit din subteran după șapte zile în care au stat baricadaţi la peste 250 de metri adâncime pentru a-şi cere drepturile salariale restante, Mihai Gâdea a decis să-și facă emisiunea chiar din mijlocul oamenilor prezenți la potest.

Vedeta tv a fost la Mina Lupeni chiar în momentul în care minerii au ieşit la suprafaţă. Astfel că, din prezentator Gâdea s-a transformat în corespondent al postului TV, din mijlocul evenimentelor din judeţul Hunedoara.

Acesta a transmis în direct de la evenimentul din Valea Jiului, apoi a dat legătura în studioul televiziunii de ştiri. După ieşirea minerilor din grevă, Sinteza Zilei a continuat din studio. În studioul Antena 3 i-a luat locul Sabina Iosub, care a fost gazda emisiunii „Sinteza Zilei”, timp de o seară.

„Este incredibil ce se intampla aici. Sunt primiti ca niste eroi, pentru ca au reusit sa isi primeasca salariile”, a transmis Gadea de la fata locului.

„Ma uit cu lacrimi, vad aceasta familie cu un copil in brate”, s-a auzit si o voce feminina din studioul Antena 3.

Minerii, fericiți că își vor primi salariile

Unul dintre reprezentanții minerilor de la Lupeni, Marius Miron, a fost extrem de bucuros că protestul a luat sfârșit. Acesta speră ca politicienii să își respecte promisiunile și să le dea banii din salarii care li se cuvin de drept.

„Bunul Dumnezeu a facut sa se rezolve si aceasta problema, doar pe cele trei luni de zile. Ii multumesc si lui Dumnezeu ca ne-a ajutat si a ajuns la bun sfarsit acest protest”, a conchis Miron.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI