Secretul pe care l-au ascuns Mihai Constantinescu și soția sa. „N-a știut nici vântul, nici pământul!”

Secretul pe care l-au ascuns Mihai Constantinescu și soția sa. „N-a știut nici vântul, nici pământul!”

Mihai Constantinescu și-a ținut actuala soție mult timp la „secret”, sau mai bine zis, relația lor a stat departe de ochii presei. Cântărețul a avut o viața amoroasă interesantă și a avut mereu în jurul său femei care l-au iubit, chiar și acum, pe patul de spital.

Câți bărbați se pot lăuda cu faptul că au alături, la greu, atât fosta nevastă, cât și pe cea actuală iar cele două se înțeleg bine? Cu siguranță nu mulți, dar Mihai Constantinescu n-a lăsat niciodată impresia că ar avea probleme în dragoste. De fapt, Mihaela Constantinescu și Simona Secrier îl iubesc și sunt îngrijorate de starea lui de sănătate. Unii ar spune că în cazul Mihaelei ar mai fi și alte motive, dar e discutabil.

În ceea ce o privește pe Simona, artistul a ținut-o „ascunsă” mult timp și doar târziu s-a aflat, în mod oficial, chiar din spusele lui, că s-a recăsătorit și a luat-o de nevastă pe Simona Secrier.

Cine este Simona Secrier, actuala soție a lui Mihai Constantinescu

Cei doi sunt împreună de aproape 20 de ani, dar s-au dus în fața altarului în secret. De fapt, doar câțiva prieteni foarte apropiați au fost de față la discretul eveniment și știu când s-a întâmplat.

„N-a știut nici vântul, nici pământul. Am avut câțiva invitați, ne-am simțit foarte bine. Le mulțumim nașilor că au fost și ei foarte discreți. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, spunea artistul în cadrul unei emisiuni TV.

El și Simona au ajuns să se cunoască tot datorită carierei în muzică. Ea este, de asemenea, cântăreață și, cândva, a făcut parte din trupa Etno. După plecarea din grupul muzical a lui Radu Ile, prin 2002, Simona Secrier n-a mai stat decât vreo trei ani și a părăsit și ea trupa. Atunci l-a întâlnit pe Mihai Constantinescu, iar cei doi s-au îndrăgostit.

Artistul i-a compus apoi câteva melodii pentru un album solo. Ulterior, se pare că aceasta și-a abandonat ideea de a-și continua o carieră solo.

„Relația noastră este frumoasă și bazată pe foarte multă înțelepciune și înțelegere. Când fluturașii încep să zboare și vin mai rar, rămâne prietenia. Simona este o ființă blândă, e un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aș vrea să fie mai acidă”, o descria cântărețul în urmă cu câțiva ani.