Mihai Constatinescu, în moarte cerebrală. Anunțul medicilor de la Floreasca

Mihai Constatinescu, în moarte cerebrală. Anunțul medicilor de la Floreasca
Mihai Constatinescu a intrat în moarte cerebrală

Medicii de la Spitalul Floreasca au anunțat că Mihai Constantinescu a intrat în moarte cerebrală, după ce a suferit două stopuri cardiace. Din păcate, șansele lui de supraviețuire sunt minime.

Veștile despre starea de sănătate a artistului sunt proaste. Medicii de la Spitalul Floreasca, unde acesta este internat, au declarat pentru Libertatea că Mihai Constantinescu a suferit două stopuri cardiace și este în moarte cerebrală, șansele sale de supraviețuire fiind minime.

Marți, înainte de anunțul medicilor, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că „artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se află la Terapie Intensivă.”

Mihai Constatinescu se zbate între viață și moarte

Mihai Constantinescu a fost internat, luni seara, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, iar starea lui de sănătate s-a agravat pe parcursul nopții.

„Am fost ieri, de dimineață, la el la spital. După ce l-au dus la Terapie Intensivă nu am mai putut să îl mai vedem nici eu, nici Simona (n.r. Simona Secrier, actuala soţie). Este foarte greu, și doar un miracol îl mai poate salva. Mihai era foarte bine, ne-am văzut de mai multe ori toți trei, am fost la masă împreună dar, în ultimele trei zile a făcut temperatură. Necazul s-a întamplat ieri dimineață, pe la ora 5 (luni, 13 mai). Nu era singur, ci cu Simona. Acesta a fost norocul, pentru că ea a avut mereu grijă de el, a sunat imediat la Salvare”, a declarat fosta lui soție.

Urmăriți Playtech.ro și pe