Mihai Bobonete nu s-a mai putut abține și a fugit de-acasă cu prima ocazie. Unde s-a dus Bobiță din Las Fierbinți

Data de 15 mai a venit cu relaxarea măsurilor impuse de autorități, astfel că românii au început să iasă din case, aidoma furnicilor dintr-un muşuroi. Unii au optat pentru o plimbare în parc, alții au mers la cumpărături, iar pasionații de pescuit și-au pregătit momeala și undițele și au ieșit la baltă. Printre cei care fac parte din ultima categorie se numără și Mihai Bobonete, alias Bobiță din „Las Fierbinți“.

Captură uriașă pentru Mihai Bobonete

Mihai Bobonete și finul său, magicianul Robert Tudor (care a participat și la „Românii au talent“) s-au trezit cu noaptea-n cap pentru a merge la balta din Comuna Moara Vlăsiei, Ilfov, la pescuit. Ziua a fost, în general, una bună pentru cei doi, care au reușit să obțină capturi impresionante. Dar, la un moment dat, s-a întâmplat și inevitabilul: peștele cel mare a… scăpat!

Actorul din serialul difuzat de Pro TV și-a filmat finul care mai avea puțin și plângea de ciudă, după ce scăpase din undiță un pește de dimensiuni impunătoare.

Atunci când nu se află pe platourile de filmare sau alături de familia sa, Bobiță din „Las Fierbinți“, așa cum este cunoscut publicului, își petrece timpul liber în „compania“ peștilor. Actorul își ține fanii la curent cu activitățile sale, obișnuind să posteze și pe canalul său de Youtube momente de la pescuit.

„Pasiunea pentru pescuit o moștenesc de la tatăl meu și de la bunicul meu. În copilărie tata mă ducea să pescuiesc pe Dunăre și pe bălțile de lângă și așa i-am prins gustul, iar acum urmează să o dau mai departe către Octav și Măria, cei doi copii ai mei. Nu mai știu când am prins primul pește, eram mic“, povestea, cu ceva vreme în urmă, Mihai Bobonete.

Cătălin Rizea a ieșit la pescuit

Se pare că aceeași pasiune este împărtășită și de Cătălin Rizea, soțul celebrei cântărețe Adda, alături de care a format una dintre cele mai controversate echipe ale show-ului fenomen Asia Express, care i-a avut câștigători pe chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Cătălin Rizea s-a pozat cu captura
Cătălin Rizea s-a pozat cu captura

Managerul și impresarul Addei a mers și el la pescuit după relaxarea restricțiilor și ș-a întors acasă cu o captură mulțumitoare cu care s-a și pozat.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI